9.5.09

Voihan hitto


Minulla oli eilen palaveri coachini eli opiskelukoordinaattorini kanssa. Hän meinasi slaagin saada kun kuuli, että olen tässä harkinnut muualle siirtymistä. Kuulemma haluaisivat KOVASTI pitää minut kuninkaallisessa akatemiassa ja jos yhtäkkiä kesällä muutan Suomeen enkä tulekaan syksyllä kouluun, ovat kovin kovin kovin suruissaan. Minusta ei ole muuta kuin positiivista sanottavaa kaikilla opettajilla ja luon yhteishenkeä vuosikurssille ja pärjään kuvallisesti hyvin jne jne. Melkoinen itsetunnon kohotustuokio siitä sitten tuli.


Mutta tiedä sitten tässä.


Yksi opintopiste on hukassa. En tajunnut, että minulla pitää tällekin lukukaudelle olla yksi ylimääräinen piste jostain omasta proggiksesta, joten ei ole tullut tehtyä omaa proggista. Nyt pitäisi keksiä sellainen tyhjästä. Ehdotuksia? Työmäärän pitäisi olla n. yksi viikonloppu, koska ei tästä tosiaan saa kuin yhden pojon.


Ostin pipodiskon tai siis poppikoneen. Kohta soi korvissa taas. Nyt on jo latailtu levyiltä Eva Dahlgreniä, Wanda Landowskaa, Kotiteollisuutta ja Crosby, Stills & Nashia.


Huomenna kirkolle viettämään lauantaita.

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa vaan takaisin kesäksi. Milloinkas te nyt olitte tulossa?  Kuunteleeko T Kotiteollisuutta? Johan irtosi. Suosittelen "Eavan perintöä". :P

  VastaaPoista
 2. Tietysti T kuuntelee Kotiteollisuutta. :-)  (Myös Trio Niskalaukausta, Voivodia yms.)  Eiköhän me tuossa juhannuksen alla lennähdetä sinne.

  VastaaPoista

 3. Oijoi joi... Pisteet kotiin. T tietää mitä scenessä tapahtuu... Jutellaan aiheesta sitten joskus meidän terassilla köynnösruusujen ja kärhöjen alla. Olisi hauska nähdä, viimeksi joulukuussa tapahtui vähän odottamattomia...

  VastaaPoista
 4. Jeh, kyllä tällä kertaa sitten nähdään! Suunnitelmissa on viettää iso osa kesästä Suomessa, joten siinä lienee aikaa kyllä. Milloinkas te mahdatte olla lomalla & oletteko mökille menossa?

  VastaaPoista

 5. Noh. Opetukset päättyivät tällä viikolla. Nyt on erinäisiä projektihommia päällä ja muuta mukavaa, mutta kyllä täällä periaatteessa ollaan aika hyvin paikalla. Laskettu aika on hienäkuussa, joten todennäköisesti emme hirveästi enää silloin matkustele ku rouva voi poksahtaa ihan milloin vain. Menen ainakin itse auttelemaan mökin remonttihommissa toukokuun lopussa.

  VastaaPoista