1.6.06

Välttäkää tätä lentoyhtiötäPiti tulla vielä julkidokumentoimaan, että Alitalia sukkaa. H soitti äsken Pisasta. Jatkolento Milanosta Pisaan oli siis peruttu, ja matkustajat sullottiin koneen lähtöajan jälkeen bussiin, jolla matka Pisaan kesti viitisen tuntia. Kuljettaja ei suostunut ajamaan Pisan keskustaan, vaan jätti kyytiläiset Pisan suljetulle lentokentälle aamuyöllä. Kenttä oli siis todellakin kiinni, eli mihinkään ei päässyt, eikä takseja ollut paikalla. Kuski ei myöskään osannut kertoa taksin tilausnumeroa.

Lopulta joku samassa koneessa ollut soitti kaverinsa hakemaan, ja H pääsi onneksi samalla kyydillä lähemmäs keskustaa. Sieltä löytyi sitten hotelli, josta pääsi soittamaan taksin, jolla pääsi vihdoin omalle hotellille. Senkään respa ei toki ollut enää kolmen jälkeen aamuyöllä auki, joten piti taas soitella ennen kuin pääsi huoneeseen. Check-in ei kuulemma onnistunut enää tähän aikaan, joten huone vaihtunee vielä huomenna.

Lisäksi matkalaukku oli tosiaan matkalla hajonnut, sekä posteriputki kadonnut jonnekin Milanoon. H sanoi nähneensä, kun putkea purettiin lentokoneesta, mutta sen jälkeen kukaan ei kuulemma etsimisenkään jälkeen tiennyt, missä se voisi olla. Huomenna H joutuu siis ensin heräämään alle neljän tunnin yöunien jälkeen, lähtemään konfeilmoittautumiseen enne kahdeksaa, ja käyttämään sitten lounastauon matkustamiseen Pisan lentokentälle kyselemään posterin perään. Onneksi posterisessiot eivät ole ihan heti.

Myötäketuttaa tuo säätö niin paljon että piti yöblogata tuo. Nyt nukkumaan.


2 kommenttia:


  1. ALITALIA=Always Late In Take-off, Always Late In Arrival

    VastaaPoista

  2. No huoh. Minna kanssa manaili Alitaliaa Cataniasta poistumisensa jälkeen. Ilmeisesti minulla oli tuuria, että lentelin Roomasta Cataniaan ja takaisin Air Onella. Matkatavarat eivät hukkuneet kumpaankaan suuntaan.

    VastaaPoista