20.6.06

Kiva olla kotona


Olipa ihana nukkua pitkästä aikaa omassa sängyssä ja käydä omassa suihkussa. Laskin juuri, että olemme koko kesänä varmaan kolme viikkoa kotona, joten pitää nyt nauttia kun voi. Energiayhtiö oli muistanut meitä 300 euron tasauslaskulla poissaollessamme, mikä oli vähän ikävä yllätys. Oletan, että johtuu korkeista lämmityskustannuksista, kevät kun oli kylmä. Tai sitten on tullut käytyä liikaa kuumassa kylvyssä.

Törmäsin Ataan ja Natashaan kaupungilla ja pääsin heti taas puhumaan hollantiakin. Staatsexameniinhan on nyt vain puolitoista viikkoa. Järjestävä taho oli lähettänyt kirjeen, jossa kerrotaan kokeen pitämispaikaksi Rotterdam. Sentään ei siis tarvitse mihinkään Groningeniin tai Eindhoveniin lähteä. Tasoni on kyllä laskenut viime aikoina kuin lehmän häntä, kun ei ole ollut kursseja eikä tapaamisia hollantia puhuvien kanssa. Pitää lukea.

Sen lisäksi pitää katsoa jalkapalloa. Nyt Ruotsi - Englanti, ihan mielenkiintoinen matsi, ja huomenna sitten superjännittävä Hollanti - Argentiina. Se pitää käydä baarissa katsomassa. Sinänsä panos ei ole suuri, että molemmat maat ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa, mutta Hollannin tasosta kertoo kyllä paljon se, mihin pystytään Argentiinaa vastaan. Argentiina kun vaikuttaa pelottavan kovalta tänä vuonna. Isot maat Brasilia, Englanti, Italia ja Ranska taas eivät ole oikein vakuuttaneet. Englanti ja Brasilia ovat toki voittaneet, mutta puolivaloilla. Englanti näyttää taas pelaavan pitkiä syöttöjä ja läpijuoksuyrityksiä. Ranska taas on ollut ihan onneton. Saksa on sentään totutun tehokas. H:n työpaikassa eräs katalonialainen kurssikaverini pitää pientä tulosveikkauskilpailua, jonka alkuvaiheessa piti arvata alkusarjan kaikkien otteluiden tulokset. Vielä muutama päivä sitten veikkauksemme olivat kuudennella sijalla koko fyysikkoporukasta, mutta nyt viime päivinä olemme romahtaneet jollekin sijan 20 paikkeille. Näyttää siltä, että nyt alkavan matsin olemme arvanneet päättyvän Englannille 2-1.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti