6.6.06

Pakattu onPäätin, että kaikki matkatavarat saavat luvan mahtua siniseen putkikassiin ja reppuun. Eihän Italiaan mitään lämpimiä vaatteita tarvitse, eihän? Huomenna iltapäivällä siis matkaan, reittiä Belgia - Luxemburg - Ranska - Italia. Olin hölmönä ostanut lipun Milanoon asti ja sieltä eteenpäin Genovan kautta Pisaan, vaikka olisin voinut vaihtaa myös Torinossa. Mutta samapa tuo, ei siitä tule kuin kolmisen tuntia lisää..

Kiva päästä reissuun! Otin paljon matkalukemista kassiin, eli toivottavasti vierustoveri on joko hiljainen tai kirjaa kiinnostavampi.

Muoks: Vau, päivämäärä on sitten 6.6.6. Onkohan tästä jossain kohu?


1 kommentti:

  1. Tottahan toki. Teillä siellä Hollannissa kuulemma pidetään maratonrukoussessio pahojen asioiden torjumiseksi kai koko vuorokauden. Pragmaattiset jenkit sen sijaan ottavat kaiken irti - ainakin rahallisesti. Hell-nimisellä paikkakunnalla on myynnissä 666-mukien ja -paitojen lisäksi myös neliömetreittäin maata.    Suomessa taas tällaiset päivät tapaavat aiheuttaa suuren ruuhkan maistraateissa ja vihkikirkoissa, koska päivämäärä näyttää kivalta vihkisormuksessa...

    VastaaPoista