2.6.06

Ohi on


Ensin hyvät uutiset: kertoivat heti päivän lopussa, ketkä pääsivät ja ketkä eivät.
Sitten huonot uutiset: minä en päässyt.

Koko päivä oli odottamista, odottamista ja odottamista. Yksi ainoa tehtävä tehtiin, ja sekin vain näön vuoksi, koska kukaan ei tainnut edes katsoa sitä. Ei kukaan ollut kovin kiinnostunut kotitehtävistäkään, ainakaan minun tehtäviäni ei kukaan tarkkaan katsonut/lukenut. Unohtivat jossain kohtaa haastatellakin minut, joten jouduin lopussa menemään koputtelemaan, että olisko jollakulla mullekin asiaa. Eipä siinä sitten ollut kovasti aikaa enää puhua, eikä se ope erityisesti haastatteluun panostanutkaan. Olivat sitäkin mieltä, että mä olen vähän vanha.

Surinamilainen kundi, jonka kanssa kävelin asemalle, oli sitä mieltä, että ne ottavat sisään vain hollantilaisia, mutta en mä usko siihenkään. Niillä taitaa vain olla tarkka käsitys siitä mitä hakevat, ja löytävät sen ihmisten töistä yhdellä vilkaisulla, jos se on löytyäkseen.

Kiitos viimehetken kannustuksesta Nikolle & Kirsille ja tietenkin etenkin H:lle, joka uskoo minun kykyihini aina itseäni enemmän. Seuraavan kerran kun saan kuningasidean pyrkiä tekemään jotain luovaa, voisiko joku muistuttaa, että se haihattelu on haihateltu? Kiitos.

8 kommenttia:


 1. Ei se ole haihattelua. Päinvastoin. Eteenpäin...

  VastaaPoista
 2. Älä lopeta "haihattelua"! Kuinka moni noin yleensäkään pääsee taidekouluun ekalla yrittämällä? Ja varsinkaan, jos ne hakivat jotain tiettyä tyyliä, sun ei tosiaankaan pitäisi harmistua siitä, ettet sovi niiden muottiin. Sun kuvat on pirun hienoja, vaikkeivät nuo sitä tajuaisikaan.

  VastaaPoista
 3. Saa nähdä, en nyt tällä hetkellä jaksa kovasti ajatella koko asiaa, ettei harmittaisi niin paljon. Se olisi ollut tosi hyvä paikka oppia.  Siellä oli yksi poika, ikää varmaan 18, jolla oli hemmetin hienoja dokumentaarisia kuvia. Se pääsi sisään toki. Sen nimi oli Boy, mistä se jäikin mieleen. Sen porukoilla ei ole ollut liiemmälti mielikuvitusta..?

  VastaaPoista

 4. No ei tainnut olla. Mä selailin yksi päivä nimiä väestörekisteristä ja päätin, että mun muksuista tulee Valo-Kaari ja Piri-Hippi (nuo löytyi kaikki rekisteristä).

  VastaaPoista

 5. Piri-Hippi! :----D

  VastaaPoista

 6. Hehee. Valo-Kaari ehkä menee vielä ymmärrykseen, mutta pakko ihmetellä miten ihmeessä Piri-Hippi on voinut mennä viranomaisista läpi? :-)

  VastaaPoista

 7. Ei sitä yhdistelmänä ollutkaan, mutta muistaakseni viitisen Piriä ja kolme Hippiä (1800-luvulla syntyneitä, muuten!) löytyi. Pirit oli kai tyttöjä, Hippejä oli kumpaakin sukupuolta. Ja yksi Pirianna oli myös.

  VastaaPoista

 8. No voi. Stiinan työkaveri Pilvi X seurusteli aikoinaan herra Ruohon kanssa ja pohti ottaisiko saman sukunimen jos menisivät naimisiin.

  VastaaPoista