30.6.06

AmoxicillineKuume jatkuu. Käväisin huisartsilla. Huisarts ei suostunut kirjoittamaan lääkärintodistusta kielitentaattoreille. Hän antoi jonkun brosyyrin, jossa selostetaan, miksi huisartsit eivät suostu nykyisin kirjoittamaan lääkärintodistuksia. No, toivottavasti oma selitys ja kopsu brosyyrista kelpaavat staatsexamenin järjestäjille. Maksoin 90 euroa tentistä ja haluaisin todella käydä samalla rahalla tekemässä tentin sitten joskus kun olen kunnossa.

Huisarts ei ollut sama vanha lääkekielteinen heebo kuin ennen, vaan nuori kiinalainen kaveri. Oli sitä mieltä, että ensin oli virustauti ja nyt on bakteeritauti. 10 päivän kuuri antibiootteja peliin. Ehkä tämä tästä. Kunhan ennen ensi viikon torstaita paranen niin hyvä on. Paitsi että harmittaa, että missaan helteisiä kesäpäiviä, kun en jaksa tehdä mitään. Mutta minkäs teet.

H ja veljensä olivat Scheveningenissä rannalla, palaavat kohta katsomaan jalkapalloa.


3 kommenttia:


  1. Jos terveys antaa periksi ja kiinnostusta riittää, on Haagissa tarjolla ensi viikolla kansainvälinen tanssileiri/seminaari DaCi 2006 http://www.daci2006.nl/. Mukana nuoria tanssijoita esim. Vantaan tanssiopistosta ja huoltajia esim. Herttoniemenrannasta.

    VastaaPoista

  2. Kiitos tiedosta, tsekkaan... siis hei, tekö olette siellä myös?

    VastaaPoista

  3. Vain I (esiintymään) ja S (huoltojoukkoihin); minä ja P lähdetään Siikajärven mökille rapunvalutalkoisiin ja maalaamaan venettä kesäkuntoon.

    VastaaPoista