13.6.06

Cinqueterre 2 & muuta


(Tämä on kirjoitettu 12.6.2006 klo 23:49, copypastetan sen blogiin, kunhan löydän hotspotin)

(Kopsattu blogiin Napolissa hotelli Zarassa)

Sunnuntaina lojuttiin Pisassa, lähinnä hotellihuoneen terassilla. Illalla käytiin sentään iltakävelyllä. Nähtiin koditon kaveri, jolla oli tassunsa satuttanut koira. Koiralla oli side käpälässä, ja kundilla lastenvaunut, joissa koira sai olla, kun ei enää voinut kävellä. Koira ontui, ja istahti sitten maahan ja loi katseen isäntäänsä. Tämä nyökkäsi, parkkeerasi vaunut koiran viereen ja nosti koiran vaunuihin. Huolto pelasi.

Maanantaina mentiin taas Cinqueterreen. Junailtiin Riomaggioreen, käveltiin sieltä Manoroloon ja otettiin tuurimoottori (tai siis vuorovene) Vernazzaan. Siellä lojuttiin hetki rannalla ja kastauduttiin viileään Välimereen.

Illalla olimme syömässä trattoriassa, jonka terassille oli tietenkin raahattu televisio Italia-Ghana -matsia varten. Tarjoilijat unohtivat tarjoilun ja tuijottivat peliä, ja toisaalta asiakkaat unohtivat syömisenkin pelin takia. Maalit aiheuttivat tarjoilijoiden tanssia ympäri terassia ja kovan metelin koko kaupungissa. Nytkin vielä autot tööttäävät ja ihmiset puhaltelevat pilleihin.

Kamera oikuttelee. Sanoo Err CF, ensin luulin, että isoin cf-kortti on rikki, mutta sitten kamera sanoi samaa toisen kortin kohdalla. Kumpikin kortti toimii läppärin cf-korttipaikassa aivan hyvin. Takuu mennee ihan kohta umpeen, joten pitänee tehdä asialle hetikohta jotain.

Aamulla lähtee juna Napoliin. Vähän arveluttaa, meitä kun on varoiteltu ko. kaupungista niin monelta taholta. Mutta kai siitä selvitään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti