16.1.08

Juoksupyörä


Savu ravaa juoksupyörässään siinä määrin, että aina välillä koetamme ottaa pyörän pois ja vilkaista, josko hamsu keksisi muutakin virikettä. Kyllä se sitten kaivelee, kiipeilee ja jyrsii. Kovasti on poika kasvanut yhdessä viikossa. Ja nimenomaan poika, tänään sain vihdoin arvioitua, että eläinkaupan täti oli kuin olikin väärässä. Hamsun lempiruoka näyttää tähän mennessä olevan kukkakaali. Porkkana ei ole niin jännää, parsakaali menettelee, mutta kukkakaalia se syö (kädestä) ihan intona.

Oma elo tuntuu myös juoksupyörältä. Kouluun, kotiin, suoraan koneelle tekemään töitä, nukkumaan, kouluun jne. Mutta kyllä tämä tästä kohta helpottaa. Suurin osa individuele beoordelingeista jo takana, 2 edessä ja sitten se ensi viikon kollektiivi. Olen saanut neljä kehuvaa arviota (taidehistoria, fototekniikka, digitaalinen kuvankäsittely ja ammattiorientaatio) ja yhdet haukut (kuvaamataito). Voi siis sanoa, että tähän mennessä menee ihan hyvin. Moni muu on kuulemma saanut aika paljon rankempaa palautetta. Minua on kehuttu eniten asenteesta, mutta ovat ne kuvatkin kuulemma eteenpäin menneet. Paitti kuvaamataidon open mielestä olen mitäänsanomaton ja tylsä, ja kun kysyin, että miten voisin parantaa tästä, hän sanoi, että ei hän osaa sitä minulle sanoa, minun pitää ihan itse keksiä. Epäilemättä kaveri on taiteilijana ihan jees, mutta opettajana...

Tänään olisin saanut nukkua kymmeneen, mutta känny piippasi kymmentä vaille kahdeksalta, kun luokkatoveri halusi tietää, onko minulla 4x5 diafilmiä myydä yksi kappale. Teki mieli murista. Eikä edes ollut. Tuntia myöhemmin seuraava piippaus oli toisen luokkatoverin ilmoitus, että junat eivät taaskaan kulje, parasta varata aikaa sporailuun. Sitten olikin jo kiire.

Mattel/Hasbro ovat pensiöitä ja yrittävät nostaa mekkalaa Facebookin Scrabulous -sovelluksesta. Eivät tajua, että Scrabulousin ansiosta jo vähän vanha ja pölyttynyt peli on saanut uusia, innostuneita harrastajia, joista moni on käynyt lautapelikaupassakin Scrabulousiin koukuttumisen jälkeen. Kehno veto lafkalta. Naamakirjassa on tietysti jo Save Scrabulous -ryhmä, jossa aamulla oli pari tuhatta jäsentä ja nyt näemmä lähemmäs 8500.

Täällä oli tänään omituisen keväistä. Aurinko paistoi ja oli 10 astetta lämmintä. Itse seisoin pimennetyssä studiossa siivet selässä (mallina luokkakaverilleni). Että se siitä kevätkelin hyötykäyttämisestä. Ehkä sitä viikonloppuna ehtii myös ulkoilla (as if, istun koneella ja käsittelen kuvia).

3 kommenttia:


  1. Just menossa nukkumaan, jätän vaan pikaisesti urlin kun päätin yrittää säännöllisemmin kirjoitella jonkinmoista blogia minäkin. Tervemenoa!

    VastaaPoista

  2. Kävin olemassa eka kommentoija.. kivaa kun blogaat!

    VastaaPoista

  3. Minulla oli aikoinaan hamsteri nimeltään Piki. Viime viikonloppuna katselin lemmikkieläinkaupassa ja kovasti houkutteli hamsterin osto. Vielä enemmän kun katselin tuota juoksupyörävideota!

    VastaaPoista