23.1.08

Mahna mahna


Kollektiivi-inkvisitiolta luokan 3. paras arvosana ja kasapäin sanallista kehua. "We see with great admiration the way you work with the study program" jne.

Emmää enää mitään käsitä, mutta ei se haittaa just tällä hetkellä. Ehkä myöhemmin sitten.

Näyttelyn paras teos oli viiden kuvan sarja, jonka tein välipäivinä Mummosta. Siitä opettajat olivat kovin innoissaan. Ko. sarja on myös lauantain avoimien ovien päivänä nähtävillä. Kiitos vain Mummolle, kun jaksoi minun räpsimistäni.

Jaa otsikko? Hoilasin koko päivän Muppettien Mahna Mahnaa, kun se soi päässä. Luokkatoverit jo uhkasivat sakinhivutuksella, mutta ei auttanut. Kun laulu tahtoo ulos, laulu tahtoo ulos.

17 kommenttia:


 1. Jee, onneksi olkoon!

  VastaaPoista

 2. No enää en toivota koipien katkomista, mutta varmaan potku takapuoleen kelpaa? :-) Tie mennä!

  VastaaPoista

 3. Onnittelut vielä! Tai kyllähän mä tiesin, että sä osaat =) Onko se viiden sarja nähtävillä? Löysin vaan yhden kuvan mut haluisin nähdä muutkin.

  VastaaPoista
 4. Kiits kaikki! Riina: pistän sen joko flickriin tai sulle spostitse.  Meinaan kuulkaa nukkua huomenna piiiiitkään. Ja sit palkita itseni perjantaina menemällä De Slegten käytettyjen kirjojen osastolle, englanninkielisten scifipokkareiden hyllylle.

  VastaaPoista

 5. Nobody expects the spanish inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Ei ku... h-ö-ö-ö... Onnea! Toi muppetti juutuubbi alkoi soida munkin päässä. Voi voi minkä teit :P

  VastaaPoista

 6. Onnea! Vaikka en hirveästi ole arvostanut suomalaista yliopistoa noin pedagogiselta näkökannalta, alan olla hollantilaisista systeemeistä kuultuani toista mieltä.

  VastaaPoista

 7. Hienoa! Paljon onnea! Ehkä koko homman juju olikin se, että ensin kunnolla hiostetaan, että osaa sitten nauttia arvostuksesta... Olet kyllä arvostuksesi ansainnut! Laita mummon kuvat mullekin tulemaan.

  VastaaPoista
 8. Ah, ihanaa päästä sanomaan, että mitä mää sanoin :-D Trust me, I know what I'm saying! Onnea ja kukka rintaan!  Mummokuvat jos sais oikein julkinäytille ois kauhean hienoa.

  VastaaPoista
 9. Onnea, vaikkei kukaan olekaan kovin yllattynyt!Seuraavan kerran, kun ranskalaisseta sanoo 'good' tai jopa 'very good', kannattaisi varmaan kysya, etta miksi ja miten voisi parantaa etta olisi viela 'better' ('gooder'?). Vahan outoa meininkia kyllakin.

  VastaaPoista
 10. Minna: joo, mietin sitäkin, että jos se ei osaa sanoa mulle englanniksi mitä vois parantaa, ja siksi turvautuu sanomaan "good". Pitääpä sanoa, että puhu hitaasti ranskaa tai hollantia..  En kyllä vieläkään digaa ko. paikan systeemeistä. Mutta antaa niiden digata mun kuvista nyt hetki.

  VastaaPoista

 11. Kerrassaan upeaa. Paljon onnea myös minultakin.

  VastaaPoista
 12. Hyvä Tuuli!!!  Millainen se inkvisitiotapahtuma sitten oikeasti oli? Oliko mainettaan pahempi vai kivempi ja saiko sieltä osa ihan oikeasti nostaa kytkintä? Kait Savullekin on tarjoiltu herkkuja juhlan kunniaksi?:)

  VastaaPoista
 13. Oli se aika karmeaa. Jotkut tyypit saivat hyvin rankkaa palautetta ison yleisön edessä. Ja pääopettaja sanoi käytävällä, että "osan tästä porukasta täytyy lähteä". Negatiivisen palautteen sai muutama porukasta, mikä tarkoittanee että nyt on hetki aikaa tehdä tulos tai sit se on ulos.  Savu sai just parsakaalia, pitäisi mennä ostamaan myös maapähkinöitä..

  VastaaPoista

 14. Hieno homma, onnittelut! Jään minäkin odottelemaan kuvia Mummosta :)

  VastaaPoista

 15. Tsihii! Eip pashempaa! Onnea onnea onnea!

  VastaaPoista
 16. Vau-de, onnea ja kippis!  Onkos nyt menossa joku kansainvälinen mahnamahnabuumi, kun Pyrykin hoilasi sitä arvioilta noin viikon...  Catchy tune, indeed: http://www.youtube.com/watch?v=06SL0DM4krM

  VastaaPoista
 17. Systeemi kuulostaa siltä kuin ne olis opiskelleet amerikkalaisessa tosi-tv-koulussa :-0 You're fired, kuka on heikoin lenkki ja we have to let you go. Tai sitten ankaran suominnan päälle saapi kumminkin jäädä. Hmph. Mutta lykkyä pyttyyn ja olet sää epeli :-)

  VastaaPoista