15.1.08

Kukkia, muttei Algernonille
Ulrikalta Meksikosta tuli ihana päivänpiristys, virtuaalinen kukkakimppu. Kiitos! Nyt tehtäväni on jakaa kukkia eteenpäin* : Päivääni piristävät Piilis Brysselissä, Ohari jossain Suomessa, Kaura Viistolla pinnalla, Aino Istanbulissa, Riitta Amsterdamissa, Jonna Meksikossa, Oblomov jr Allastalon salissa, Kafkis Euroopan reunalla, Tero Post Scriptumissa ja Kriisi puurossa. Moni muukin, tietysti, mutta kukkakimppu osui tällä kertaa yllämainittuihin (joista moni on varmaan kukitettu jo erinäisiä kertoja).

* (The award rules say: "Give the award
to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make
you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on
their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several
times.")

9 kommenttia:


 1. Oi kiitos kauhiasti! Itte piristät kans! Sitä paitsi tässä blogissa on hyvien juttujen lisäksi hienoimmat valokuvat ikinä, missään.

  VastaaPoista
 2. No perskuta, kivaahan näitä on saada. Vähän nyt hävettää kun niin julistin etten osaa itte jakaa kukkia. Mutta ota tästä nyt vaikka eksoottinen tulppanikimppu!

  Käyn täällä usein ja kivahan se on seurata entisen kotimaan tapahtumia sinun välitykselläsi.

  VastaaPoista

 3. Ai kun kivaa, kiitos!!! :-D

  VastaaPoista

 4. Niin ja lähetin sulle myös kukkasia takaisin :-D

  VastaaPoista

 5. Ohops, kiitoksia! Tämä piristi minun päivääni. :)

  VastaaPoista
 6. Huh, kiitos Tuuli!  Ajoitus osui nappiin, sillä juuri toissapäivänä Teh Vaimo vei roskiin pöydältäni ainoan viherkasvini.  Sanoi minun tappaneen sen liialla kastelulla. Näiden kukkien kanssa tuskin käy niin huonosti!

  VastaaPoista

 7. Tuo Anon (16.01.08 -23:36) oli siis tää meitsi. Kukkien kanssa tumpelointi vaan jatkuu, sori.

  VastaaPoista
 8. Meillä oli mielenkiintoisesti kaasulämmitin ollut päiväkausia täpöllä joululoman aikana. Patteri oli loppunut kontrollerista, ja jostain syystä lämmitin sit oli jäänyt kokonaan päälle. Tulos: sisällä 30 astetta, kasvit heittäneet henkensä.  Meillä H kanssa ylikastelee aina jos en ehdi estää.

  VastaaPoista

 9. Kiitos kaunis Tuuli! Jaan kimpun kanssasi!

  VastaaPoista