21.1.08

Siis oikeastiIhan tyhmää ottaa kauhea stressi niistä kuudesta minuutista, joiden aikana opettajat selaavat töitäni ylihuomenna. Mutta kun. Jos ne 6 minuuttia menevät tärviölle (mikä saattaisi olla mahdollista, sillä raatiin osuivat ne opettajat, jotka eivät erityisesti minun kuvallista ilmaisuani arvosta + ne, jotka eivät lainkaan minua tunne), en saa koko syksyn uurastuksesta yli 60 tunnin työviikkoineen ja unettomine öineen yhtä ainoaa opintopistettä. Ja sehän on sitten käytännössä aikamoinen ongelma se.

Seinälle menevät tehtävät on jotakuinkin tehty. Portfolio pitäisi vielä uusia. Ja jonkinlainen nakutus on takaraivossa, että jotain tosi oleellista on kenties unohtunut.

Tänään vietin koululla 3 tuntia odottaen printtausvuoroa ja 2 tuntia tapellen printterin kanssa. Yksi kuva jäi printtaamatta teknisen häiriön takia, ja sen vuoksi joudun huomennakin vielä koululle. Grrrr.

Väsy on massiivinen ja uupumus suuri. Olisi taas ihan selkeä loman paikka, mutta sen sijaan meillä on arvostelun jälkeen tasan yksi päivä vapaata, jonka jälkeen olemme kaikki tikkana koululla perjantain JA lauantain aamusta iltaan rakentamassa ja pitämässä avointen ovien päivää. Maanantaina alkaakin sitten jo 3. jakso.

Arvostelupäivään varaudumme kuvien ja tehtävien lisäksi juomilla. Perinne kuulemma on, että päivän lomassa opettajat ja oppilaat siemailevat viiniä ja olutta. Illalla tuloksia odotellessa sitten hörpitään puolin ja toisin enemmänkin. Kaikkea sitä.

Edit: en näemmä osaa enää suomea. Kilioppi tökkii, ja oikeinkirvoitus.

8 kommenttia:

 1. Huh, kuulostaa ihan elokuvien FBI-koulutukselta! Tosi rankkaa. Kaikki menee kuitenkin hyvin, koska sun kuvat on hienoja. Nämä jutut on aina kirjoitettu kässäreihin niin, ja tämä kannattaa uskoa.  Kilioppi on mieleistäni vähä yli arvostettua.

  VastaaPoista
 2. Anne Helvetiasta22/1/08 06:47


  Piipahdin vain katsomaan hianoja kuvia. =)

  VastaaPoista
 3. Tämä on nyt varmaan asiaton kommentti, mutta tuli mieleen, että jos ne opettajat eivät olekaan luonnostaan riittävän suorapuheisia vaan tarvitsevat "sprit som innehåller alkohol" kyetäkseen laukomaan totuuksia päin naamaa?

  VastaaPoista

 4. Oho, jotain hyvää sentään, ettei kuivin suin tarvitse tuomiota odotella :D Ja ihan totta, hyvin se menee. Sie vaan olet niin hyvä. Elä kuuntele niitä vääräuskoisia!

  VastaaPoista
 5. Älähän Tuuli hätäile, tuomio tulee hätäilemättäkin;) Panokset ovat kyllä kovat ja peli raakaa, mutta tuskinpa sinua sieltä ensimmäisenä ulkoistetaan!  PS. Vähän vähemmän jännittävää, mutta olisi kiva saada edes hissan arvosanat. Maikasta ei ole kuulunut hiiskaustakaan kuukausiin! Onkohan meillä enää arvostelijaa ensinkään?

  VastaaPoista

 6. Harri: Ei aavistusta, ihmettelin tässä jonnin aikaa sitten että mihin se ope katosi, kun ei hän enää kommentoinut mitään sinne keskustelualueellekaan. Kai meille sitten tulee kokonaisarvosanakin urakasta jossain vaiheessa, kunhan tämä viimeinen saadaan arvosteltua?

  VastaaPoista
 7. Joo, tuo arvosanatodistus suoritetusta opintokokonaisuudesta pitää käsittääkseni itse tilata verkon kautta tai puhelimitse. Ainakin tuolla osallistumistiedot osiossa oli joku verkkokaavake. Kun nyt ekaksi sai arvostelun tuosta kurssista.  Tuli mieleen kauhea ajatus. Jospa aineopintoja tiukatessani suututin sekä avoimen että ainelaitoksen porukat ja meidät heitettiin pellolle koko ryhmä. Jos näin on niin taitaa tulla sakinhivutus!?!

  VastaaPoista

 8. No huh, mikä salaliitoteoria. Tuskin nyt sentään? Kunhan meitä ei vain olisi unohdettu..

  VastaaPoista