22.1.08

Kylläpä keeetuttaaaa


Muistatteko, kun perjantaina kehuin että individuaaliarvostelut meni sikahyvin? Perjantain varsinkin? Silloinhan foto intron pieni ranskalainen setä sanoi kaikista kuvista joko "good" tai "very good" ja mainitsi, että olen selvästi mennyt kovasti eteenpäin ensimmäisestä jaksosta, ja hyvältä näyttää.

Tänään sitten näin sattumoisin arvosanani ko. kurssista. 6 ja puoli. Pienellä maininnalla, että teknisistä taidoista vedostaminen ja printtaaminen riittämättömät (!!) Muutkin kyseisen kurssin osa-arviot olivat laskeneet ensimmäisestä jaksosta. Eikös tässä ole pieni ristiriita tuohon saamaani sanalliseen palautteeseen?

Olisiko riittämättömyyksistä MITENKÄÄN voinut minulle mainita aikaisemmin? Olen tasan samat vedokset ja printit näyttänyt opettajalle kolmeen kertaan. Kerran tunnilla, kerran viimeisessä tapaamisessa ennen arvostelua ja kerran arvostelussa. Joka kerta hänen ainoa kommenttinsa on ollut "good" tai jopa "very good". Eikä muutakaan sanomista ole ollut mistään, ei missään kohtaa. 6 ja puoli on alakanttiin, jopa tuon koulun arvosteluasteikolla. 5 olisi jo twijfel, eli kiikunkaakun.

Minä olisin mielelläni yrittänyt parantaa, jos minulle olisi annettu sellaista sanallista palautetta, josta olisi käynyt ilmi, että parannettavaa on. Mutta mistä voin tietää mitä parantaa, jos sanallisesti sanotaan vain "good" ja sitten arvosanaksi kirjoitetaan kuusi ja puoli? Kyllä kyrsii, varsinkin kun huomiseen isoon arvosteluun menen sitten noiden terveisten kanssa, kainalossa iso kasa isoiksi printattuja kuvia, joista olen saanut arvosanan kuusi ja puoli.

Toisena yllätyksenä siitä kuvaamataidosta, josta sain hirveät haukut, sainkin sitten paremman arvosanan.

Onko meidät tarkoitus hämmentää pihalle tuosta opinahjosta, vai mitä hittoa.

3 kommenttia:


 1. En nyt muista, mutta kai opettajilla on sentään jotkut vastaanottoajat? Että voisi mennä vähän kyselemään mistä moinen ristiriita?

  VastaaPoista
 2. Ei meillä. Pääkoordinaattorilla on, ja hälle ehkä varaan, jos nyt huomisesta jotenkin selviän.  En tosin odota siitä mitään apua.

  VastaaPoista
 3. täti äm23/1/08 13:50


  noo varmaan ketuttaa, mutta tsemppiä vaan ja eteenpäin! Kuka on sanonut, että maailma on oikeudenmukainen? Tai että totuus on kiveen hakattua faktaa? Ei näistä kannata yöuniaan menettää...Halit tädiltä!

  VastaaPoista