10.6.08

Ei takatukkaa, kiitos


Kävin leikkauttamassa kesätukan. Samanlainen lyhyt kuin aiemminkin, tarkoitus oli pitää se koko ajan tämänmittaisena, mutta enhän minä nyt saa aikaiseksi leikkauttaa tukkaa kuuden viikon välein.

Vakikampaajani Fiona oli poissa ja nyt tukan leikkasi joku, joka olisi ehdottomasti halunnut jättää takaa pitkäksi. Eikä muutenkaan ymmärtänyt selitystäni että millainen ja miten. Sain kuitenkin tahtoni läpi ja ihmeekseni tukka on just sellainen kun pitikin. En muuttunut mattinykäseksi, vaikka kovasti kampaaja oli minua siihen suuntaan kampeamassa.

Esittivät myös vinoilevia osanottoja edellisiltaisesta futismatsista - luulivat italialaiseksi. Kuulemma näytän ihan italialaiselta, ja minulla on vielä italialainen etunimikin??! Kaupungissamme on heidän mukaansa joku Tuuli tai Tuulia Italiasta.3 kommenttia:


 1. On varmaan Tullia, oitkät vokaalit eivät kuulosta oikein italilaisilta.

  VastaaPoista
 2. tiedätkö, noi takatukkavihjailut loppuivat turpareissa kuin seinään, kun tulin tänne rajan taa.

  Nyt saa sitten vaan kuulla että ei, en leikkaa niin lyhyeksi (kuin haluaisin) kun "se ei ole naisellista".

  että simmottisia tukkauutisia.

  VastaaPoista
 3. Ida: ahaa, on siis sellainenkin nimi. Minä tunsin lapsena yhden italialaisen Tuulian (suomalainen äiti) mutta tuskin hän nyt sentään on tänne päätynyt.  Violet: jahas, mitähän se kampaaja sanoisi, kun täräyttäisin vastaan, että olen tottunut näyttämään pieneltä kundilta, sen kun leikkaat. :-) Tänään hypistelin tukkaani ja olen varma, että parissa viikossa tää on sittenkin taas takaa liian pitkä. Olisinpa pyytänyt ajelemaan niskan.

  VastaaPoista