3.6.08

Pätkii


Pätkii netti, vuodatus, sähkö ja muisti. Ukkostaa. Väsyttää. H lähti aamuvarhaisella lennolla takaisin Ruotsiin ja minä kömmin koululle printtaamaan. Odotin printtijonossa kahdeksasta iltapäiväkahteen, vähän harmitti ettei tullut kirjaa mukaan. Vielä olisi vähän tehtävää torstaita varten, mutta tänä iltana en taida saada enää aikaiseksi.

Jotenkin luulen, että tämä erillään asustaminen alkaa tökkiä enemmän sitten torstain jälkeen kun ei ole enää infernaalinen kiirus. Pitää koettaa keksiä itselleen tekemistä. Muutama leffa on katsomisjonossa, muutama kirjakin lukujonossa, ja ihmisiäkin sitä voisi jopa tavata.

Yritämme säätää kesän matkustuksia. Kuvitelkaa, Finnair ja SAS vaativat 120 euroa 40-grammaisen kääpiöhamsterin kuljetuksesta eestaas! KLM taas ilmoitti, että kyllä he kuljettavat lemmikkejä, mutta lemmikki on joko a) koira tai b) kissa. Hamsteria ei kuljeteta. Jollain keinolla Savu pitäisi kuitenkin saada roudattua Suomeen elokuuksi. Nyt juhannuslomalla se menee luokkakaverini hyvään hoitoon.

Kylläpä salamoi. Pitäiskö vetää telkkarin piuha irti vai jatkaa Rimiksen uusinnan katsomista.7 kommenttia:


 1. Viime yönä oli tosiaan ihan hirveä ukkonen, heräsin monta kertaa siihen jyrinään!

  VastaaPoista
 2. täti oo3/6/08 09:48


  entä jos salakuljetatte Savun käsimatkatavaroissa? Ai, mutta sitten se läpivalaistaisiin, hui. Ehkä vaikka taskussa?

  VastaaPoista
 3. Se voiskin olla mielenkiintoista... "Ei, ei meillä ole mitään teräaseita tai nesteitä mukana, meillä on vaan tämä hamsteri."

  VastaaPoista

 4. 120 euroa hamsterin kuljetuksesta? Hitsi vieköön...tuolla hinnalla menee jo monta ylikiloakin ruumaan.

  VastaaPoista
 5. Joo, kyllä mäkin olin aika yllättynyt tuosta. Moooonta vuotta sitten eräät tutut kulkivat hamsterinsa kanssa Hollannin ja Suomen väliä, ja muistaakseni silloin ei maksanut ekstraa. Jotenkin olin kuvitellut ettei nytkään.  Sentään Savulle ei tarvitse hankkia passia. Vähän sääli, olisi se kovin soma passikuvassa...

  VastaaPoista
 6. täti oo4/6/08 16:23


  mun mielestä tohon hintaan Savulle pitäisi järjestää oma istumapaikka turvavöineen sekä tietysti tarjoilua matkan ajaksi.

  VastaaPoista
 7. "Stuerttiii! Yksi auringonkukansiemen, kiitos."

  VastaaPoista