15.6.08

UkkostustaUkkonen alkoi aamuyöllä neljän maissa ja loppui joskus puoliltapäivin. Joku oli varmaan ankkuroinut ukkospilven meidän kirkontorniin. Uni jäi vähiin jyskeessä, varsinkin kun olen hitaasti siirtymässä lomamoodiin ja valvoin kolmeen asti leffan parissa. Leffa oli Danny Boylen Sunshine, aikamoinen pettymys, huonosti käsikirjoitettu soppa jossa oli turhan paljon suoraan kopioituja elementtejä muista scifileffoista.

Viime viikolla Amsterdamissa signeerasi Paul Auster, enkä mennyt, kun austerikirjallisuus on H:n mukana. 1.7. olisi Michael Stipe mutta en minä hänen kirjaansa aio ostaa. Enkä kuuntele enää R.E.M:iäkään joten antaa olla. No minä nyt kuuntelenkin nykyisin lähinnä ATC-liikennettä iTunesin kautta.

Ranskanamerikkalainen nettituttu kysyi meitä kissavahdeiksi isoon taloon keskellä Fontainebleaun metsää. Harmi, että ajankohta ei sovi. Olisi ollut hauska keikka. Fontainebleaussa on yksi maailman parhaista boulderointialueista. Paljon lohkareita, joille kiivetä.

Muuta raportoitavaa: tiskasin eilen kuusi pesuvadillista tiskiä (H siellä Ruotsissa vetää varmaan rastin seinään) ja mietiskelin, että vanhat lautaset ovat paljon pienempiä kuin nykyaikaiset. Lautaset ja annoskoot ovat selvästi kasvaneet, ja paljon.

Vielä muuta raportoitavaa: Kepu sukkaa, mutta siinähän ei ole mitään uutta.


2 kommenttia:

 1. ATC-liikenne: Nuo ovat sikälikin mukavia lähetyksiä, että niissä eivät tyhjäpäiset juontajat lärise tuntikausia joutavia! Saati että joku soittaisi ja kysele saako lähettää terveisiä;)  nimin. kaupallisiin paikallisradioihin leipääntynyt

  VastaaPoista
 2. Mutta eilen kuulin tällaisen sananvaihdon.  Iberia: "what was the score?"

  Schiphol "Spain 2 Sweden 1"

  Iberia: "Olé!"  Eli ei siellä pelkkää asiaa puhuta, kyllä välillä puhutaan myös palloa. :-)

  VastaaPoista