11.6.08

Esteri & co.


Kylläpä tuolla alppimaan jalkapallokentillä jaksaa sataa. Sataisi nyt sitten koko kesän edestä. Ensi kuulle ei tarvitse sadetta riittää. Mielessä Hörnlihutte ja Mettelhorn. Mettelhorn on 3406 metrin korkeudessa, alla pieni jää/lumikenttä, vaellus 17,9 kilometriä eestaas jossa nousua (ja sitten tietenkin myös laskua) 1880 metriä. Aika-arvio 9-10 tuntia.

(Pitäisi varmaan alkaa kohottaa talven aikana kovasti hapertunutta kuntoa.)

Vielä kaksi päivää kouluun liittyvää ohjelmaa edessä. Tänään oli ensimmäinen sivuaine-esittely Leidenin yliopistossa. Kuulemma siitä mukavia, sivuaineet, että heillä opintopiste tosiaan tarkoittaa 28 työtuntia eikä noin 45 työtuntia kuten akatemialla. (Tuo 45 on jonkun epävirallinen laskelma; joka tapauksessa jokaisen opintopisteen eteen joutuu akatemialla paiskimaan huomattavasti enemmän tunteja kuin 28.) Ei nappaa, ei nappaa, varsinkin kun täytyy olla Leidenissä 8:30. Tänään ahisti jo koulutovereiden näkeminenkin.

Todistukset on mapitettu. Opintopisteitä tuli sitten lukuvuodelta yhteensä 71, joista 61 akatemialta ja 10 Helsingin ylipoistolta. Vähän paljolta se tuntuikin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti