10.6.08

Hup Holland Hup!


Olipahan matsi! Uskomattoman viihdyttävä peli. Nyt autot tööttäävät Hollannin yössä ja Beestenmarktilla ihmiset tanssivat ympäri toria. Pari oranssihattuista viuhahtajaa juoksi ohitseni kotimatkalla katsomosta. Vanha mummeli tanssi kanssani valssia pari kierrosta kolmannen maalin synnyttyä. Kolme nolla, ja ennakko-odotukset kun olivat matalalla; pari päivää sitten lehdissä sanottiin, että 0-0 -tasuri olisi hyvä suoritus Hollannilta.6 kommenttia:


 1. selvästikin loistava tunnelma!! :-) täällä budapestissa varauduin pitämään joukkueellenne peukkuja, muttei tarvinnu kun pelas hyvin, eipä voi kuin sääliä italiaa ja faneja...

  VastaaPoista

 2. Voi rähmä, tää aikaero on nyt kyllä aika tylsä juttu, kun ei voi oikein muutoin kuin viikonloppuisin seurata pelejä. Hienosti aloitti Hollanti urakkansa!

  VastaaPoista

 3. Juu, hup Holland! Sen verran raportoin täältä pelipaikoilta, jotta keskustassa oli hieman hulinaa eilen. Noin 50000 hollantilaista oli kuulemma tullut tänne Berniin seuraamaan ottelua. Mutta hyviä nuo oranjet noin niin kuin yleensä ovat juhlimaan!

  VastaaPoista

 4. Vau, raportteja ympäri maailmaa ja pelipaikaltakin! Toivottavasti ei ollut kovin levotonta Bernissä? Täällä heräsin kolmen aikaan yöstä vielä siihen, kun joku lauloi pihalla Nederland oh Nederland, wij houden van Oranje...

  VastaaPoista

 5. Hup hup vain sinnekin, juhuu! toivottavasti peli sujuu yhtä hyvin ensi perjantaina!

  VastaaPoista

 6. Kyl varmaan sujuu, jos Ranska pelaa yhtä nössösti kuin Romaniaa vastaan. Täytyy vain toivoa, että oranjet eivät ole liian tyytyväisiä yhdestä isosta voitosta..

  VastaaPoista