14.1.09

6


Zepan suunnasta pukkaa meemiä. Olen minä tämän muistaakseni joskus ennenkin tehnyt, mutta päivityksen paikka.


Kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäni.


Minulla on eri hankala purukalusto. On vaikea syväpurenta, joka löystyttää yläetuhampaita ja tuhoaa kudosta. Pitäisi kuulemma mennä leukaleikkaukseen. Lisäksi minulle ei tullut kaikkia rautahampaita ollenkaan, vaan neljä hammasta jäi maitohampaiksi. Ne ovat toki oikomishoidon ym. operaatioiden seurauksena jo menneet. Yksi on korvattu implantilla, ja implanttileikkauksesta sain leukaluuhun bakteerin. Bakteeri tulehdutti luun, ja samalla hermo vaurioitui. Oli kolme kuukautta kamalaa hermokipua. Nykyään, kolme ja puoli vuotta myöhemmin, on leuassa yhä euron kolikon kokoinen tunnoton alue. En silti pelkää enää hammaslääkäriä, tylsää olisi pelätä, kun siellä joutuu koko ajan ravaamaan. Varsinaisia reikiä minulle ei ole aikuisiällä tullut yhtään.


Kuuluin penskana ja nuorisona Oranssiin ja valtailin taloja. Olin poliisin kiinniottamana pariin otteeseen, asustin Putkinotko-nimisen vallatun bensiksen yläkerrassa ja remppasin Intiankadun puutaloja. Oi niitä aikoja.


Tutustun helposti uusiin ihmisiin, paitsi Hollannissa. Juttelen vieraille ihmisille kulkuvälineissä. Yleensä he onneksi juttelevat takaisin.


Pidän jääkiekosta ja kannatan Stadin ykkösiä eli Helsingin IFK:ta. Toinen suosikkijoukkueeni on Kotkan Titaanit, joka pelaa milloin Mestiksessä, milloin pykälää alempana. Ennen jaksoin seurata NHL:ääkin, mutta nykyään en viitsi.


Täytin puolitoista viikkoa sitten 32, olen 152 senttiä pitkä ja painan noin 50 kiloa. Kengänkoko on 37,5, kuppikoko kaikkein pienimmäisin A ja verenpaine viimeksi mitattaessa 120 / 60. Likinäköä on -6:n ja -8:n verran. Veriryhmä on 0+.


Pidin ennen itsestäänselvänä, että haluan asua kaupungin keskustassa vanhassa kauniissa asunnossa koko ikäni, mutta nykyään haaveilen omasta pihasta ja kasvimaasta. Koirallekin saisi olla tilaa, ja tietysti tenaville. Työni tekisin mieluiten kotoa deadlinepohjalta. Kummasti ne haaveet iän myötä muuttuvat.


Ketähän tähän nyt sitten haastaisi? Tämä on kiertänyt takuulla koko blogosfäärin ennen minulle päätymistään. En nyt ensi vilkuilulla löydä ketään, jolla tämä ei olisi jo käynyt. Haasteen saa siis vapaaehtoisesti napata mukaansa tästä...


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti