13.1.09

Huokaus


Fototekniikasta seiska, täkäläisittäin hyvä numero. Olisi varmaan ollut korkeampi, mutta työtoverini (joka muistuttaa tilanteentajunsa puolesta hämmästyttävästi Frendien Phoebea) avasi suunsa vähän väärässä paikassa. Opettajan huumorintaju ei ihan riittänyt ja minä sain asenneongelmaisen leiman otsaani.


Edit: Jaa, näemmä tälle opettajalle seiska ei ollutkaan hyvä. Numeroni on alin niistä, jotka ovat yleensäkään vaivautuneet tekemään tehtävät. Kolmella tyypillä on alempi numero, mutta heillä kaikilla oli poissaolo-ongelmia ja palauttamattomia töitä. Minua kritisoidaan nyt myös siitä, etten pidä puoliani keskusteluissa tunneilla - no, mulla nyt valitettavasti vähän kestää sorvata niitä lauseita ja reagoida, kun 20 ihmistä puhuu nuorisohollantia yhteen ääneen.


Koulusta juoksin Voldersgrachtille kokonaamaröntgeniin, huomenna kuvan kanssa leukakirurgille konsultaatioon. Ei tarvitse huolestua, kai, kunhan tarkistavat jotain.


Tänään pitäisi saada valmiiksi huomenna printattavat asiat.


Tulin just ajatelleeksi, että olen asunut Oude Delft ykskolmeykkösessä kai jo kauemmin kuin missään muussa osoitteessa aikuisikäni aikana. Haagassa asuin 1994-96, Kilossa 1996, Matinkylässä 1996-1999, Kalliossa 1999-2002, Kruununhaassa 2002-2005 ja nyt sitten Delftissä 2005-2009, yhä jatkuu. Hämmentävää, koska ei jotenkin yhtään tunnu siltä.

4 kommenttia:

 1. Aika pitkään siis jo Delftissä! :-)  Tuttua tuo juttu tuntikeskusteluista. Vaikea siihen on väliin puuttua jos 20 muuta toitottaa "maar ik denk.." tai "ik ben niet met je eens" jne. Ja se seiska ON hyvä numero!!

  VastaaPoista
 2. Joo, sehän siinä on, että hollantilaiset ei ikinä jää hiljaiseksi, eikä niillä myöskään tunnu olevan sellaista "odotan kohteliaasti kunnes joku on sanonut" - tapaa. Saan yleensä suunnilleen 2-3 sanaa ulos kunnes joku alkaa puhua päälle.

  VastaaPoista
 3. Suomalaiselle toi päälle puhuminen on vielä luonteenomaisesti hiton vaikea juttu. Vaikka on sekin kai nykyään muuttunut nuoremmassa polvessa täälläkin ihan huomattavasti.  Kai toi asumisne pituuden outous tuntuu niin hurjalta, jos et ole aikoinaan lähtenyt maailmalle mielestäsi "lopullisesti"... Itsellä ainakin saattaisi helposti jatkuvasti olla päällä sellainen väliaikaisuuden tunnelma, ellen olisi erikseen päättänyt lähteä johonkin "jäädäkseni".

  VastaaPoista
 4. Haastettakin pukkaa

  http://kantapoyta.wordpress.com/2009/01/14/sattumanvaraiset-ja-uudet/

  VastaaPoista