8.1.09

Tieteen päivät 2009


Tieteen päivät ovat taas käynnissä. Teemana on tänä vuonna Darwinin juhlavuoden kunniaksi evoluutio. Ohjelmia voi seurata paikan päällä, netistä tai televisiosta. Lisäksi tänään on Tieteiden yö, joka on siellä Krunan suunnalla juuri alkanut. Tervemenoa!

Olen puurtanut Blok 2:n viimeisien töiden parissa. Toissapäivänä tuli levättyä ja työstettyä vain vähän, joten eilen urakoin sitten valmiiksi monta asiaa. InDesignin parissa työskentelin eilen viitisen tuntia ja tänään kolme. Tänään pitäisi vielä saattaa printtauskuntoon neljä kuvaa ja aloittaa jonkinlaisten työprosessiesittelyjen teko ensi tiistain fototekniikan arvostelupäivää varten. Viikonlopulle jää ko. prosessien valmiiksisaattaminen, kaksi artikkelitekstiä, yhden kuvastoorin kuvien valinta ja muuta pientä. Portfoliokin pitäisi uudistaa ja saattaa printtauskuntoon ennen keskiviikkoa. Aina sitä päättää, että tällä kertaa teen kaiken melkein valmiiksi ennen kollektiiviarvostelua, ja aina sitä kuitenkin päätyy vääntämään hiki hatussa viimeisiä duuneja juuri ennen deadlinea.

Sää lämpeni, eilen satoi hollantityypillisesti vettä.

6 kommenttia:

 1. Hei, tuolla tieteen päivillä oli varsin näyttävä mielenosoitus, jolla uuden opetusministerin puhetilaisuus keskeytettiin aika nololla tavalla. Nyt vaaditaan yliopistoilla meneillään olevien "uudistusten" välitöntä lopetusta. Mulla oli tuohon mielenilmaukseen joku linkkikin mutta se on tietenkin jäänyt työkoneelle....

  VastaaPoista

 2. Pistä huomenna linkki, tahtootahtoo!

  VastaaPoista
 3. Tällainen tuli mulle laatikkoon:

  http://opiskelijatoiminta.blogspot.com/

  VastaaPoista

 4. Joo just toi... Mulla tuli toi Agricolan kautta ja laitoinkin jo T:lle linkin. Kiinnostaa on, miten viralliset mediat - siis myös yliopistomediat - näyttävät dissanneen koko tapahtuman.

  VastaaPoista

 5. Joo, puhuivat asiaa siellä mielenosoituksessa, mutta koska asia ei ole sopusoinnussa Virallisen Totuuden kanssa niin media on hiljaa.

  VastaaPoista

 6. Konsistorissa istuvana en ota julkisesti kantaa asiaan - sen voin kyllä sanoa, että ihan vaan pikkaisen epäilyttää aikataulutus, sekä väitteet hallinnon keventymisestä (OPM/VM kuitenkin ilmeisesti vaatii entistä tarkempia selvityksiä siitä montako klemmaria on ostettu...).

  VastaaPoista