29.8.06

Nysv nysv


Nyt on uusi PSU asennettu, uusi näytönohjain asennettu ja vain Civilization 4 asentamatta. Asennuksessa oli pieni nytmenihermotjasenkyllähuomaa-hetki, kun havaitsin, että identtisistä ilmoitetuista ulkomitoista huolimatta powerien muodot olivat sen verran erilaiset, että koppani katto ei nyt mene ihan kunnolla kiinni. Tuossa vanhassa on sellainen lippa, joka ujutetaan katossa olevaan kiskoon. Uuden kanssa kisko taas on vain tiellä.

Powerikaupassa menin sitä paitsi vanhanaikaiseen: hinnastosta valitsemaani tuotetta ei tietenkään ollut hyllyssä eikä varastossa, eikä tietoa, koska sitä taas on saatavilla - aikaisintaan ensi viikon lopulla, ehkä, tai sitten ei - mutta onhan täällä toki tämä kalliimpi malli... En jaksanut säätää, vaan ostin kalliimman mallin, ja nyt poweri on yksi koneen arvokkaimmista osista. Huoks. Jaksaa ärsyttää se, että tietokonekomponenttikauppojen webihinnastoilla ja tavaran todellisella saatavuudella ei ole kovin paljon tekemistä keskenään.

Ei tuo kone kyllä nyt enää hiljainen ole. Zalmanin prosatuulettimen säätäminen pienemmälle oli ennen se, jolla masiinasta sai lähes äänettömän. Nyt säädöllä ei ole enää oikein korvinkuultavaa vaikutusta, kun näytönohjaimen korttituuletin suhisee. Ehkä siihen voisi vaihtaa jonkun zalmaninkaltaisen. Poweri on kyllä aika vaimea yhä.

Serverikomponenttien vaihtaminen on paljon helpompaa, ei usein tarvitse edes ruuvimeisseliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti