25.8.06

Väärässä paikassa väärään aikaanKävimme illalla Filmhuis Lumenissa katsomassa Winterbottomin elokuvan The Road to Guantanamo. Olipa karmea esimerkki siitä, mitä voi käydä, jos on väärässä paikassa väärään aikaan. Puolidokumentin tavallaan huvittavin kohtaus oli kuulustelu, jossa amerikkalaissotilas tivasi birminghamilaispojalta Guantanamossa, että "Missä on Bin Laden? Kerro missä on Bin Laden?"

Sillä tokihan jokainen "terroristi" tietää.

(Hups, kohta tähän blogiin päästään siis myös hakusanoilla "Missä on Bin Laden"...)

Illalla alkoi ukonilma, joka kiertelikin sitten päällämme ja ympärillämme aamuseitsemään asti. Jyrähteli niin, että talo tuntui tärisevän. Sadetta ei onneksi tullut niin paljoa, että olisi pitänyt laittaa ämpäri tuon yhden ikkunapielen vuotokohdan alle.


2 kommenttia:


  1. Kiitos vierailusta! Näin itsekin tuon elokuvan pari kk sitten, oli surkuhupaisa. Niitä elokuvia, että naurattais, jos ei itkettäis. Toinen samanlainen oli Lord of War, jonka olin skipannut Nicolas Cage-allergian takia, mutta eteläafrikkaaliset kaverini vannottivat menemään. Mustat näyttelijät leffassa ovat kuuluisuuksia E-A:ssa.

    VastaaPoista

  2. Kiitos itsellesi, myös elokuvasuosituksesta - pitääpä katsoa tuo Lord of War. Sitten olisi vielä tuo Syriana rästissä...

    VastaaPoista