30.8.06

Thunder!


Onhan ukkonen toki ihan hieno ilmiö, mutta puolitoista viikkoa jokapäiväistä ukonilmaa alkaa käydä jo hermoille. Viime yönä kaksi isoa ukkosta kulki ylitsemme, ja talo tuntui tärähtelevän. Rakeita on tullut nyt monta päivää peräjälkeen. Meillä ei tulvi, mutta joillakin alueilla alkaa olla jo ongelmia. Ukkoset tuntuvat täällä jotenkin hurjemmalta. Tai ehkä se johtuu vain siitä, että Suomessa asuin turvassa isossa kivitalossa ja täällä kuitenkin pienehkössä talossa, katonrajassa, melkein ukkosen ulottuvissa. Pitää yrittää ajoittaa pyörälenkitkin ukkosettomiin kohtiin, sillä on vaikea löytää reittiä, jolla ei ajoittain olisi maaston korkein kohta.3 kommenttia:


  1. Täältä suunnasta maailmaa katsottuna taas on tosi epistä että teillä ukkostelee, ja täällä ei oo silleen tosisikahienosti jyrissyt oikein kertaakaan koko kesänä. Viime viikonloppuna vähän yritti, mutta ei se oikein päässyt käyntiin.

    VastaaPoista

  2. Onko siellä vielä kuivaakin? Harmi, ettemme voi lähettää täältä matalapaineita teille. :-/

    VastaaPoista

  3. No viime päivinä on ollut kosteaa, harmaat ja viileähköä. Pitkän loputtoman kesän jälkeen syksy tulikin sit kertalaakista, näemmä.

    VastaaPoista