22.8.06

Playboys & playgirls


Koulu on kohtsillään alkamassa Ranskassakin, ja Nizzan kauppojen näyteikkunoissa oli asiaankuuluvaa rekvisiittaa. Reppuja, vihkoja, penaaleita, syysvaatteita, suunnilleen samanlaista roinaa kuin Suomessakin. Yhdessä näyteikkunassa olevissä repuissa, penaaleissa ja paidoissa oli Playboy-logo. Siis se pupu, jolla on rusetti kaulassa. Tyttöjen paidoissa luki Playgirl ja poikien paidoissa Playboy 69.

Ne paidat olivat 10-12 -vuotiaiden kokoa.

Kenen mielestä voi olla hyvä idea ostaa lapsille tuollaisia vaatteita? Samalla Ranskassa on alkanut uusi mainoskampanja, jossa varoitetaan lapsia internetin chattipalstojen vaaroista. Kuvissa on lapsiksi naamioituneita miehiä; Superlulu onkin 40-vuotias irstas äijä, ei mikään kiva ja rankka tyttö palstoilta..

Kun minä olin 13, leikin vielä legoilla.3 kommenttia:


 1. Toisaalta muistaakseni osallistuit 13-vuotiaana myös talonvaltauksiin.

  VastaaPoista

 2. Annas kun muistelen.. Olikohan se Kirkkonummen valtaus silloin, kun olin vielä just ja just alle 14? Kookos ainakin oli.

  VastaaPoista
 3. Minä leikkisin vielä nytkin legoilla, jos vain kotona olisi turvallista. Vielä jonkun vuoden saan siis tyytyä duploihin.  H&M:llä Suomessakin on huhupuheiden mukaan ollut lasten alushousuja tekstillä "Cherry" tai jotain sinne päin. Ei, en voi tajuta... Ehkä noita sitten joku kuitenkin ostaa. (15-vuotiaana itse minäkin, kyllä. Mutta se on jo eri asia.)

  VastaaPoista