12.12.06

Geslaaaaaaaaagd!!!!Palasimme Pariisista illalla, pariisinpolkkaa kuvien kera myöhemmin. Mutta sitä ennen: NT2 II-tulokset tulivat.

lezen        582
luisteren   553
schrijven   558
spreken    501

500 pistettä tai enemmän on läpi. Eli minulle saapuu postissa kohtapuoliin hollannin kielen diplomi. Puhuminenkin meni pisteellä läpi! Vaikka itse sanonkin, niin on kohtuullisen kova juttu - ainakin minulle - saada NT2 ekalla läpi vain vuoden asumisen jälkeen. Kemutan loppuvuoden. Ainakin.


12 kommenttia:


 1. Vau!!! Onnittelut! Todella hieno saavutus, en ole kuullut kenenkään suomalaisen tehneen moista temppua aikaisemmin, keskiarvona taitaa joku kolmisen vuotta kielikursseja ennen läpäisyä. Tuota sietääkin juhlia!!!

  VastaaPoista
 2. onnittelut! miten paljon teit töitä onnistuaksesi?

  VastaaPoista

 3. Onnea! Hieno saavutus. Musta tuntui kyllä jo vuosi sitten, että ymmärsit hollantia tosi hyvin.

  VastaaPoista

 4. On kyllä ihan mahtava suoritus! Tuota sopiikin kemuttaa. Onnea!

  VastaaPoista

 5. Hoo! Onnea! Tiiän vain yhden, joka on vuodessa tehnyt ton myös, mutta sen vois katsoa huijanneen, koska oli opiskellut kieltä jo muutaman vuoden ennen muuttoa.

  VastaaPoista

 6. Kiitos kaikille! Tein töitä loppujenlopuksi liian vähän - kävin Volksuniversiteitissa kurssit 1 ja 2, joista viimeinen loppui huhtikuussa. Sittenhän mun piti tehdä koe jo kesäkuussa, mutta olin sairaana, ja homma siirtyi lokakuulle. Kesällä en käyttänyt hollantia yhtään, kun olin suurimman osan ajasta muualla, ja syksyllä en saanut motivaatiota opiskeluun, kun en saanut sitä haluamaani opiskelupaikkaa ja aloin tehdä Suomen juttuja täältä käsin. Sitten olikin tarkoitus mennä kokeeseen vaan kokeilemaan, josko joku osio menisi läpi. Lähinnä luetunymmärtäminen, kun se kuitenkin tuntuu sujuvan. Mutta hyvä näin!

  VastaaPoista

 7. Onnea! Hieno juttu!

  VastaaPoista

 8. Gefeliciteerd! Ik had ook na een jaar mijn NT2 examen gehaald. Ik woon nu 3 jaar in hier en ben wel blij dat ik zo snel de taal heb geleerd!

  VastaaPoista

 9. Dank je wel Tytteli! Waar woon jij?

  VastaaPoista

 10. Ik woon in Assen.

  VastaaPoista
 11. Thanks so a lot for the quality blog post.. I liked it!

  VastaaPoista