6.12.06

IzenäisyyspäiväHyvää isänmaallista pönötysjuhlaa itse kullekin säädylle! Paitsi YLE:n sille tyypille, joka on päättänyt, että Linnan juhlat striimataan nettiin vain Windows media -muodossa. Ensin hienonhieno YLE:n avoin arkisto on vain Windows-käyttäjille, ja sitten tämä! Johtuneekohan Jungnerin edellisestä työpaikasta Microsoftilla?

Ei kai auta kuin buutata Windowsiin. Linnan juhlien katsominen netin kautta kun on noin ainoa tapa, jolla ajattelin päivää tällä kertaa juhlistaa.

Illalla on yhden Omarin väikkäribile ja sitä ennen pitää saada valmiiksi kaksi historiankurssin tehtävää.

Edit: Windows buutattu ja siellä ne ny kättelee. Presidentin puku on hieno, ja asiaa on myös se, että puku on uusiokäytössä.

Jessus tota rouva Bryggaren turnyyriä!

Hesari livebloggaa: Kaamea mekko!

Krissen mekko & tukka olivat aikamoinen horrorkokonaisuus.

H sanoo, että pressa näyttää vorlonilta.

Olikohan toi Ville Valo känässä? Tuo kevyen musiikin orkesteri on minun mielestäni aika tylsä. Kissa vieköönkin oli jokseenkin aneeminen.

6 kommenttia:


 1. huomasin äsken harmikseni saman. mihinkähän voisi valittaa?

  VastaaPoista
 2. Mä laitoin tuonne:

  http://www.yle.fi/palaute.html

  VastaaPoista
 3. Nauhoitin YLE1 että päästään katsomaan porukassa ens sunnuntaina. Ekat 20-30 minuuttia oli pukuluomuspuolella tappavan tylsää, mutta sitten parani aika lailla.  Jatkojen karaoke oli.. oli... Sirniön aikana tiskasin, Takkulan aikaan jumppasin, mutta Backman on jo pakko mutettaa het alkuunsa. Sanoinkuvaamatonta. Ei mielellään enää jatkoja, jooko YLE? Ikinä.

  VastaaPoista

 4. Yle ei fiidannut jatkoja enää netitse, vaan striimistä alkoi kuulua venäjänkielistä ohjelmaa. Blah. Olisin halunnut kuulla sen karaoken. Toivottavasti Backman päätyy youtubeen.

  VastaaPoista
 5. Sun pitää varoo mitä sä toivot, sillä sä saatat saada sen...  (tosin ei näy vielä olevan)

  VastaaPoista
 6. Piilomajan emäntä7/12/06 12:08

  Samaa mieltä Krissestä (jonka en ole muuten ikinä nähnyt esiintyvän, olen vain lukenut hänestä).

  Blogiini panin muutamia aika hassuja kuvia juhlista. Ville Valosta en sen kummemmin välitä (kun en kai ole edes kuullut HIM:iä???) mutta ekassa kuvassa hän on minusta hillittömän näköinen.

  Ja alakuvan pullistunut Alatalo vaimoineen Valon seurassa..siinä kuvassa on vaan jotain hauskaa.

  VastaaPoista