5.12.06

ZaunaSauna teki hyvää! Löylyt olivat kunnolliset, ja paikka kuin hyvä mökkisauna. Paitsi että siellä oli toimiva suihku. Varsinainen Rotterdamissa käynnin syy oli kuitenkin fotokaupassa käynti, ja se ei onnistunut - juna jumitti jossain Schiedamissa ja saavuimme 10 minuuttia sulkemisajan jälkeen perille.

Kirkon lähellä olevassa kaupunginosassa on paljon mielenkiintoisia, etnisiä puoteja. Vaan mitähän ihmettä tarkoitti, kun yhden eläinkaupan edessä oli häkillinen ihan tavallisia puluja, ja siinä kiinni kyltti Lekker..?

Ai niin, siitä piti vielä kirjoittaa, että tänään oli sitten Sinterklaas-päivä. Eli hollantilaiset kiltit lapset on nyt lahjottu appelsiineilla ja suklaalla (lue: krääsällä ja krääsällä) ja tuhmat lapset raijattu Espanjaan. Joululahjahässäkkä on siis tämän maan osalta ohi. Tosin kuulemma jotkut lahjovat nykyään sekä sinterklaasina että jouluna.

4 kommenttia:


 1. Jos mä olisin oikein tuhma niin pääsisinkö mäkin nyt pimeään aikaan Espanjaan?

  VastaaPoista

 2. Sä voit aina kovasti yrittää! Tosin mä en ole vielä onnistunut. :-/

  VastaaPoista

 3. Hmm, itse asiassa suunnitelmissa olis lähtä evakkoon toukokuussa Neuropliisujen alta... (ja maaliskuussa Guangzhouhun - mutta se on eri tarina...)

  VastaaPoista

 4. Minäpä menen sunnuntaina Pariisiin!

  VastaaPoista