9.12.06

Wheee!


Reppuihin on pakattu neljä kameraa, pari muistikorttia, kovasti mustavalkofilmiä ja sadevarusteita. Pariisi odottaa jo!5 kommenttia:


 1. Sano sille kaupungille sellaiset terveiset etten enää tule sinne, jollei ole pakko, olen aivan tarpeeksi monta kertaa elämässäni joutunut kärsim^Wkäymään siellä.

  VastaaPoista

 2. Hajoon! Juurikin tänään päätin, että Pariisiin on päästävä keväällä, vaikka mikä tulisi. Tietäen vannomiset vaikka mikä ja sen lisäksi kaiket muutkin esteet päälle tulee kyllä. Käykää nyt ees puolestani nyyhkimässä nukkuvat lepakot! Ja hyviä kuvia :-)

  VastaaPoista
 3. Oi oi oi! Kateus! No, pian pääsen minäkin. Jos tykkäätte monikulttuurisuudesta, älkää missatko Bellevilleä, Barbes-Rochechouartin katumarkkinoita ja Porte d'Ivryn aasialaiskortteleita. Metrolla ulkomaille! (Minä en niin perusta siitä korkokenkä-haitari-Pariisista. Mutta vaan koska oon sen jo nähny... Eiffeltorni, katakombit ja jokiajelu on ihan huippua!)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anna-Jo vinkeistä, mennään huomenna varmaan Bellevilleen. Porte d'Ivryn lähellä asustettiin viimeksi, kun täällä oltiin (silloin yli 3 viikkoa eikä alle 3 päivää)..

  VastaaPoista

 5. Nii, ja hotellihuoneessa on siis wifi. :-)

  VastaaPoista