17.12.06

Hiljaista


Blogimaailmassa on ollut kovin hiljaista viimeiset pari päivää. Minunkin on pitänyt kirjoittaa muunmuassa ikuisuusaiheesta eli Hollannin politiikasta, mutta en ole jaksanut. Uusimmat verdonkit siis vasta myöhemmin. En ole myöskään vielä setvinyt kaikkia Pariisissa otettuja kuvia; niitä ilmestynee enemmän joskus tässä. Tänään innostuin hieman leikkimään makrolla ja HDR:llä:

A Dusty Beetle

Pölyinen leluauto pääsi kuvaan.

Päivällä olimme auttamassa muutossa Rijswijkissä. Sitten vielä pizzalla ja ameriikkalaisessa kirjakaupassa, josta onnistuin tänään poistumaan ilman yhtään kirjaa. On väsyttänyt armotta koko päivän.3 kommenttia:

  1. Kaunis kiitos joulukortista!    Me ei olla vieläkään ryhdytty siihen rumbaan, ehkäpä opetellaan tässä jonakin vuonna :D Tuntuu sille, että kun siihen kerran sortuu, ei oikein enää voi olla lähettämättä. Lämpöisiä ajatuksia silti, meiltä teille!

    VastaaPoista

  2. Kiva että kortti saapui ajoissa! Tossa on vähän se juttu, että jos yhtäkkiä korttien lähettämisen lopettaa, joku vielä luulee, että hänet on viivattu joulukorttilistasta yli. :-D Vaikka todennäköisempi selitys olisi kiirus, osoitekirjan hukkaantuminen tai vastaava.

    VastaaPoista
  3. Niin juuri, sen takia on helpompaa ollut lykätä sitä korttien lähettelyn aloittamista. Ihmiset ei niin herkästi loukkaannu kortittomuudesta, kun en ole niitä koskaan lähettänytkään :)    Kiva nähdä teitä pitkästä aikaa!

    VastaaPoista