14.11.07

Apu Suomi-ikäväänKun hirveä Suomi-ikävä yllättää, kannattaa mennä lueskelemaan Hesarin nettikeskusteluja. Kummasti ikävä helpottaa, kun ei kuitenkaan tahdo olla samalla alueella siellä keskustelevien kanssa. (Ja sitten pitää olla vain katsomatta AD:n saati Telegraafin keskusteluja, joissa jylläävät yhtä pahat hollannikkaat..)

Ihmisikävään ei vain auta mikään. Just nyt on kovasti ikävä Mummoa ja Vaaria. Terveisiä sinne Kotkan suunnalle. Vielä muutama viikko ja sitten nähdään taas.

4 kommenttia:


 1. Silakkamarkkinoiden aikaan (siis kuukausi sitten) olin vailla markkinaseuraa. Villen kanssa kävin kääntymässä, mutta häntä ei oikein kiinnostanut. Melkein lähetin Sinulle maustesilakoita postissa, mutta sitten ajattelin, että ehkä et kuitenkaan kaipaa epämääräisen ajan postissa muhineita härskejä pyrstökkäitä. Eli kyllä täälläkin ikävöidään, mutta juuri nyt mulla on aika pitkä matka ajatuksista sanoiksi saati sitten teoiksi. Se on se syksy. Täälläkin.

  VastaaPoista

 2. Hehee, perunan olen joskus saanut postissa, mutta silakkaa en kyllä koskaan. :-) Olisipa ollut mukava käydä kanssasi silakkamarkkinoilla.

  VastaaPoista
 3. Ai Hesari auttaa?

  Sit oot varmaan jo bongannu tämän:

  http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Pajunen+haluaa+lis%C3%A4%C3%A4+autoja+Helsingin+keskustaan/1135231853260

  VastaaPoista

 4. Juu, epäuskoinen tyrskähdys pääsi..

  VastaaPoista