5.11.07

Projektiviikko


Arvosteluviikko oli ja meni ja nyt on sitten projektiviikko. Siinä välissä oli viikonloppu. Arvosteluviikko oli loppujenlopuksi aika rentouttava (mitä nyt meinasin heittää oikuttelevan printterin seinään, vaikka oikuttelu johtuikin omasta pihiydestäni; ei kannata yrittää uudelleentäyttää Canonin mustekasetteja, ne menevät sellaisesta tukkoon). Koululla tuli vietettyä neljä kertaa viitisentoista minuuttia eli arvostelujen ajan. Kuulemma olen tähän mennessä "good enough", joka ei kuulostanut suurelta kehulta, mutta enpä saanut haukkujakaan kuten kuitenkin eräät.

Eniten ärsytti foto introductien hipshot-arvostelu, joka oli onnistunut taas tekemään muutaman täyskäännöksen. Näytin kaksi viikkoa ennen arvostelua opettajalle kolmen kuvan sarjan, joista hän kehotti säästämään kuvan 2 ja yrittämään keksiä jotain muuta kuvien 1 ja 3 paikalle. En ehtinyt tehdä sarjalle mitään, joten vein arvosteluun ne samat, täysin entisellään. No, tällä kertaa kuva 2 pitäisi heittää jonkkaan, mutta kuvat 1 ja 3 ovat hyviä.. En enää yritäkään ymmärtää. Ilmeistä on, että arvostelussa on mukana pärstäkerrointa, mielialaa, randomia ja hämäräfilosofiaa. Enpä tosin tiedä, mitä mieltä olen taiteen numeroarvosteluista muutenkaan.

Viikonloppuna kävimme Rotterdamissa viemässä valokuvaliikkeen pojalle kaljaa (antoi meille kuukausi sitten suurennusopiskan testattavaksi ja sanoi, että opiska lähtee sixpackilla - opiska testattiin ja huonoksi havaittiin. Vietiin sitten se takaisin ja annettiin päällisiksi 2 olutta reiluudesta). Junamatkalla näimme horjuvakännisen ihmisen. Se olikin jo varmaan toka tässä parin vuoden aikana.

Tämän viikon H on työmatkailemassa Skånessa ja minä ravaan projektiviikon projekteissa. Tänään meille puhuivat Hans van der Meer ja Frido Troost. Illalla piti mennä Volkskrantiin toimitusvierailulle mutta minäpä kehitin flunssan. Huomenna on paree olla terveempi, sillä meitä opettaa Joel Meyerowitz. Keskiviikkona on luvassa vierailu yhteen kuvatoimistoon ja illalla minulla on kuvauskeikka. Torstaina vielä NRC Nextin toimitusvierailu ja perjantaina näyttelynavajaista ja sensellaista ja lisäksi olen luvannut näyttää parille luokkakamulle mv-vedostusta.

Kun nyt paranisi tämä fluna. Onneksi jääkaapissa on eilistä kasvisminestronea ja skulaakakkua. Kaupassa pitää silti käydä, jos en sitten ryhdy uudelleenkäyttämään suodatinpusseja.

4 kommenttia:


 1. Hitsi, Meyerowitz! Kysyitkö lainaako hä vasaroita jäpiköille hänen kuvissa?

  VastaaPoista

 2. No prkele kun olin liian kipeänä ollakseni tuolla. Ei sitä joka kerta missaa legendoja kuumeen takia. :-/

  VastaaPoista
 3. Miten paljon kuumetta? :oD

  Ompas tuokin tekosuu ;-)

  VastaaPoista

 4. No yli 38 oli sillon kumminki..

  VastaaPoista