1.10.08

Alustavaa muuttosuunnittelua


Ei omaa, mutta blogin. Tietääkö kukaan mitään näppärää tapaa saada kokonainen Vuodatuksen blogi importoitua jollekin toiselle blogialustalle? Alma Media osti Vuodatuksen tänään, ja sattuneesta syystä en erityisesti ko. lafkaa fanita.

Hirveän rankka päivä toi tuloksekseen keskinkertaisia valokuvia. Väsy.8 kommenttia:


 1. Ostiko AM Vuodatuksen? Tiedätkö itse tuosta tapauksesta jotain uutta? Itse olen huuli pyöreänä etsinyt jotain järkevää lähdekriittistä tietoa: mitä, miten ja miksi?

  VastaaPoista
 2. http://www.almamedia.fi/tiedote?tiedote=34906  Mistä tapauksesta, Korhosesta? Tiedän sen, mitä Hesarissa, Ylessä ja Lapin radiossa on uutisoitu. Pahalta näyttää, sanon minä.

  VastaaPoista
 3. Lisää Tuomas Rinnan ylläpitämässä blogissa:  http://changelog.vuodatus.net/blog/1564554

  VastaaPoista
 4. re: blogialustan muutto

  tsekkaa wordpress.com.

  Sain vanhan blogspot-blogini vaivatta muuttamaan sinne kommenttien kera.

  VastaaPoista

 5. Joo, Bloggerista saa matskut wordpressiin vaivatta, nyt kun keksisin miten vuodatuksestakin..

  VastaaPoista

 6. Right on, enpä kyllä minäkään mielelläni kirjoittelisi ko. lafkan omistamassa blogialustassa!

  VastaaPoista
 7. Tuolla http://kaksimerta.wordpress.com/category/muutto/ joku muuttanut sanoo, että kommentteja ei saa siirrettyä ja viestitkin pitää kopioida yksitellen.  Itse taitaisin ottaa pythonin karvaiseen kouraan ja koodaisin jotain.  Vuodatuksessa on muuten todella pieni levytila kuvia varten: 20 MB.

  VastaaPoista

 8. Minulla on sama ongelma, olen jo jonkun aikaa etsinyt toista blogialustaa mutta piuhat menee sekaisin tuossa blogin siirtämisessä enkä viitsisi poiskaa pyyhkiä ja aloittaa puhtaalta pöydältä.

  VastaaPoista