15.10.08

Päiviä lomaan: 2


Syysloma alkaa ylihuomisen koulupäivän jälkeen. Käytännössä käyn kuitenkin fotaamassa ainakin Waddinxveenissä ja näprään jotain fototekniikkaakin. Seuraava koulupäivä on kuitenkin perjantain jälkeen vasta 31.10.

Enkä silti pääse Suomeen. Olin jo lähtökuopissa, kun Finnair tarjosi 160 euron viikonloppumatkoja, mutta myöhästyin tarjoushinnasta muutamalla tunnilla. Vain viikonlopun kestävästä reissusta en nyt oikein taida voida maksaa 310 euroa + noin 50 euroa Suomen sisäistä matkustusta. Harmittaa, ikävä on kova ja hemmetin hyvät kemut olisivat Kotkassa tiedossa. Mutta tämä taisi nyt kuitenkin mennä näin. Seuraavan kerran minut voi Suomessa bongata 18.11. kello 15:15, jos saan konetta vaihtaessani tulla toiselle puolelle kaffeelle - jatkolento lähtee 20:05. Ja sitten 16.12. kieppeillä saavun joululomailemaan. Eihän siihenkään ole kuin kaksi kuukautta enää.

Eilen kävivät Fleur ja Roos täällä syömässä, laitoin spagettia. Marloesinkin piti saapua, mutta oli huonovointinen ja jäi kotiin. Mukavaa oli kuitenkin. Kaikesta kulungintasaamisesta innostuneet hollantilaisvieraani yrittivät väkipakolla osallistua spagetin kustannuksiin, mutta minä sain väistettyä. Eihän nyt toki sentään.

Tänään tulee sitten Laura istumaan iltaa. Sosiaalista elämää, kuulkaa!

Postiosama oli yrittänyt tuoda Leonard Cohenin konserttilippua, mutta taisin vielä nukkua, kun postilaatikossa oli vain noutokehoitus. Ostin joltain lafkalta, joka välittää loppuunmyytyjen konserttien lippuja yksityisiltä yksityisille. Vähän jännittää, että onko se nyt aito lippu.1 kommentti:


  1. Mukavaa syyslomaa! Harmi että jäi Suomen reissu väliin, 160,- on tosi halpa hinta lennosta!

    VastaaPoista