7.10.08

Kummallisvaalikannatuspostaus


Minulla kun ei enää ole kotikuntaa Suomessa, en pääse äänestämään tämän vuoden kunnallisvaaleissakaan. Ehdokkaana on kuitenkin koko liuta hyviä tyyppejä, joiden soisin pääsevän kotikuntiensa asioista päättämään. Tässä siis ystävieni kunnallisvaalisivuja:

Helsinki

Yuri Akseli Höykinpuro, numero 369  (Vasemmistoliitto)

Eva Isaksson, numero 153  (Vihreät)

J. Pekka Mäkelä, numero 190  (Vihreät)

Espoo

Jerri Kämpe, numero 139
  (RKP)

Tampere

Anukaisa Alanen, numero 370  (Vihreät)

Käykääpä tutustumassa ja tehkää viisaita valintoja!9 kommenttia:


 1. Jaui beibi! Kiitos puffista! Olen himputin huono ehdokas siinä mielessä, etten millään saa ittestäni irti mainostajaa. Esmes pitäisi tehdä jotain paperisia esitteitä, mutta kun ilskottaa se puiden tappaminen. Jos tekisi käsin käyntikorttikokoisia mustavalkoisia lipareita, monistaisi niitä kopiokoneella, leikkaisi kynsisaksilla ja toivoisi, että ne päätyisivät käytön jälkeen kierrätykseen? Se sopisi underground-omaishoitajan henkilöbrändiin :)

  VastaaPoista

 2. Ei o kettään porrista... En tiedä ketä äänestäisi. Täällä päin ainakin demarien mafia jyrää. Puolekirja pois kaupunginjohtajalta jatkossa! Sitä mieltä minä olen...

  VastaaPoista

 3. Ka perhana, nakukais... Anukaisa on ehdokkaana, ikävä vain että väärässa kaupungissa. En vielä ole täältä Vandaalista löytänyt ketään jota äänestää, saas nähdä löydänkökään. (On tämä kieli sitten ihana: änkökään)

  VastaaPoista

 4. Minen tunne ketään porilaisia tai vantaalaisia ehdokkaita, valitan. Ainakaan tietääkseni? No porilaisia en varmasti tiedä, en ole käynytkään Porissa ku kerran jatseilla ja muutaman kerran Petrin perheellä sukulaisissa. :-)

  VastaaPoista
 5. We just live here :)  BTW ei kai vaan H suunnittele kiipeävänsä Fuji-vuorelle?

  VastaaPoista

 6. Ei H tosissaan sinne aio ehtiä.

  VastaaPoista
 7. Ehkä sitä vois jonkun kuivan workshop-päivän missata ja käväistä F:llä. Eikö..

  VastaaPoista
 8. Fujilla kannattaa ehdottomasti käydä jos vain voi! Tosin nyt ollaan kiipeilykauden ulkopuolella ja kiipeäminen on vaarallista ja kiellettyä ilman poliisin lupaa, mutta ymmärtääkseni esimerkiksi kawaguchi-ko-reitin viidennelle asemalle pääsee ymmärtääkseni edelleenkin julkisilla.  Tässä yksi kuva by yours truly:  http://img.arska.org/gallery/japan2007/0003/dsc_0079_1131x752.jpg  Fuji on upein paikka, jossa olen koskaan käynyt.  Hienoin kuva, joka Japanista takertui minun kameraani on mielestäni tämä:  http://img.arska.org/gallery/japan2007/0012/dsc_0084_500x752.jpg

  VastaaPoista

 9. Kiitos kuvalinkeistä, Arska! Pahoin pelkään ettei me tällä kertaa Fujille ehditä. Onpahan seuraavalle reissulle ykköskohde jo tiedossa, varsinkin jos menisi uudelleen joskus kiipeilykautena.

  VastaaPoista