6.10.08

Kaksi viikkoa syyslomaan


Kiitos kaikista assosiaatioista. Pähkäily jatkuu!

Miksihän lentokentälle pitää mennä alkuperäisenä check-in -aikana, vaikka netin kautta näkisi jo tunteja etukäteen, että kone lähtee rutkasti myöhässä? H:n töihinpaluukone lähti kolmisen tuntia myöhemmin, mutta silti kentälle piti mennä hengaamaan jo pari tuntia ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa. Sterling sentään tarjosi lounassetelin vaivasta.

Työntäyteinen ja myrskyinen viikonloppu on tämä ollut. Koetan hokea itselleni, että kohta taas helpottaa: kaksi viikkoa enää, ja sitten ensin lomaviikko, sen jälkeen arvosteluviikko (jolloin meillä on todennäköisesti koulua vain yhtenä päivänä), sitten projektiviikko ja sen jälkeen lähdemmekin jo sinne Japaniin. Sieltä palattuamme on jo Blok 2, jonka lukujärjestys näyttää tältä:

Ma: KFB, VO, Foto Reportage 9:40 - 16:20
Ti: tyhjää
Ke: tyhjää
To: tyhjää
Pe: joka toinen viikko Ftech 13:00 - 17:10, joka toinen viikko tyhjää

Käytännössähän kaikkina noina tyhjinä päivinä tehdään vähän hemmetisti töitä, mutta oman aikataulun mukaan sentään. Vaihdoin tässä sivuaineeni elokuvasta interaktiiviseksi mediaksi, jotta sain työtaakkaani helpotettua. Filmissä oli kolmen tunnin hollanninkielisiä luentoja ja paaaaljon sekä kirjoitus- että kuvaustöitä, interaktiivisessa mediassa haahuillaan tammikuuhun asti ja sitten koodaillaan omaan tahtiin hassuja juttuja flashilla. (Lisäksi nykyinen filmiopettaja on innostunut ainoastaan avantgarde-elokuvasta ja minen taas jaksa katsoa Warholin Sleepiä enää ikinä.)

H on muuten aloittanut blogauksen. Kohta saan hänet varmaan kammettua Facebookiinkin vihdoin.

Nukkumaan pitäisi mennä. Huomenna taas kokonainen koulupäivä.1 kommentti:

  1. aah... taas yksi blogi jossa voi tuhlata arvokasta työaikaa... H:lla on näköjään käytössä arviointijono kun "hello world" -viesti ei heti päivittynyt.

    VastaaPoista