31.10.08

meemeejääkaappimee1. Kuinka usein teillä käydään kaupassa?

Yleensä joka toinen päivä. Lisäksi torilla torstaisin tai lauantaisin.

2. Tavallisin aamupalasi?

Kaksi isoa mukillista kaffetta.

3. Mitä jääkaapistanne löytyy, jos siellä on "vain valo"?

Soijaa, paria eri chilikastiketta, wasabia, sinappia, 120-rullafilmiä, kinofilmiä, 4x5-diaa.

4. Jääkaapin vakiovieraat?

Oletan, että tämä tarkoittaa, että mitä ruokia siellä vakiosti käy? Sinappisilliä, tomaattia, purjoa, perunoita, porkkanaa, tofua, ruusukaalia, parsakaalia, maitoa, appelsiinimehua, vissyä, halpacolaa, olutta, edellisen illallisen jämiä rasiassa, oivariinia tai margariinia, vanhaa goudaa, maustamatonta jugurttia.

5. Katoavainen herkku?

Nougat. Mutta sitä en kyllä pidä jääkaapissa. Sinappisilliä meni kolme purkkia yhdessä viikossa. Onneksi sitä saa Ikeasta.

6. Mitä hedelmiä teillä kiikutetaan jääkaappiin?

Ei mitään. Hedelmien paikka ei ole jääkaapissa. Tosin täytyy sanoa, että tulee muutenkin hankittua hedelmiä ihan liian vähän.

7. Tällä hetkellä jääkaapistamme löytyy esimerkiksi…

Kaksi H:n trappistiolutta, vissypullo, jossa pohjalla vielä vähän vissyä, maito, kolme laatikollista filmiä, soijakastiketta, osterikastiketta, makeaa chilikastiketta, valkosipulichilikastiketta, sinappia, chilipalkoja, ruusukaalia, selleriä, tomaattia, juustoa, voita. Pitäisi käydä kaupassa.

8. Pakkasessa meillä on aina…

Herneitä, pinaattia, ruisleipää ja pakasteseitä. Niitä löytyy about aina

9. Yllätysvieraille tarjotaan…

Meillä on viimeksi käynyt yllätysvieraita varmaan joskus 2002, joten enpä muista. Tarjoaisin kahvia ja speculaaseja.

10. Jos saisin nyt tilata itselleni valmiiksi täytetyn jääkaapin ilmaiseksi, siellä olisi…

Sushia, colaa, vihanneksia, kalasoppatarvikkeita ja yksi Baron-olut. Vaatimattomasti näin.


4 kommenttia:

 1. Haa, speculaasi on oikeasti olemassa! Kolme lankoani on opiskellut Hollanissa, ja heidän kauttaan perheeseen on tarttunut sana spekulaasi. Omassa kielenkäytössäni sillä tulee kuitenkin korvattua "spekulaatio" harmillisen usein.  Kiva meemi, ehkä listaan jossain vaiheessa itsekin.  Onko kieroa olla kiinnostunut muiden jääkaapeista? Jösses, vieraiden ihmisten?

  VastaaPoista
 2. No ei! Kieroa olisi olla kiinnostunut... siivouskomeroista? Alusvaatelaatikoista?  Öhm. Mä mietin joskus sellaisen kauppakuittimeemin aloittamista. Kaikki skannais tyypillisen ruokakauppakuittinsa ja kirjoittais selitykset.

  VastaaPoista

 3. __Kolme__ lankoa opiskellut Hollannissa??

  VastaaPoista
 4. Piti tarkistaa heidän siskoltaan, ja muistinkin väärin. Vain kaksi, kolmaskin on suunnitellut kyllä...  Historia taitaa mennä niin, että kun yksi on hyväksi todennut, nuorempien on ollut helppo seurata hänen jalanjälkiään. Ja muusikoita ovat/ovat olleet.

  VastaaPoista