25.10.08

Ciney


Mihin se syyslomaviikko oikein katosi? Sain tänään vihdoin tehtyä noin puolet rästihommista. H jo pakkailee, kun joutuu huomenna palaamaan Lundiin, ja tarvitsee mukaansa myös kamppeet Japania varten - tapaamme seuraavan kerran lennon Helsinki - Osaka portilla. Minun pitäisi pakata kamerat, sillä lähden puoli viiden maissa aamulla Rotterdamin kautta Cineyhin Ardenneille. Siellä on sotakrääsämessut, joita menen kuvaamaan niiden waddinxveeniläisten kanssa. Kaikkea sitä. Oikeastaan juuri nyt ei huvita yhtään, mutta minkäs teet.

Kotkassa on varmaan synttärikemut parhaimmillaan? Emme päässeet paikalle, mutta lähetimme enolle videotervehdyksen. Onnea vaan!

Aberdeenissakin on juhlan aihetta. Italialais-slovakialainen yhteistyö on tuottanut maailmaan pienen Matteon, 48 cm ja 3495 g. Onnea sinnekin.7 kommenttia:


 1. Mun on muuten ilakoiden hämmästeltävä, että ihan kuin olisit viimeisen vuoden sisään lentänyt yllättävän paljon ja hyvin. Vaietaanko lähtöportilla tapahtuva hillitön friikkaaminen ja rohkaisuryyppyjen nappailu vain blogissa kuoliaaksi, vai oletko saanut otteen ilmailusta?

  VastaaPoista
 2. Heips!

  Kiitos, että teit itsesi kommenttilaatikossani minulle näkyväksi, jotta tiesin tulla tänne. (ja että mua nauratti, kun näin tuossa yllä Kriisin kommentin: niin pieni on maailma, että tuttuihin törmää, vaikka luulee ihan uusille mestoille päätyneensä!).  Yksi blogien kiehtovia puolia on, että pääsee tirkistelemään ulkosuomalaisten elämää. Ranskan, Belgian, Saksan, Australian, Italian ja mitä niitä on jatkoksi lisäsin nyt listalleni Hollannin!  t.Sä

  VastaaPoista
 3. Jokohan tänne Vuodatukseen nyt kommentointi onnistuisi...  Kriisi: Tänä vuonna tulee tosiaan yhteensä lennettyä noin 10 kertaa. En friikkaa enkä hysterioi enää, lähinnä vain vähän jännitän. Pystyn jo lukemaan kirjaa lähdön aikana, jos on pilvistä, ja katselemaan hienoja maisemia, jos on selkeää. Rohkaisuoluen otan joskus. Kyllä mä itse aika ylppis olen tästä fobian kanssa juttuun tulemisesta..  Sä: Tervetuloa! Maailma on juu pieni ja Blogistan pienempi. :-)


  VastaaPoista
 4. Vuodatuksen kommentointi... ei ole kuulemma onnistunut viime aikoina.  Ja mitä vielä: meikäläisen blogista on hävinnyt kaikki kuvat. "Palvelimen vaihto", pah  Oletko jo Tuuli harkinnut laskuvarjolla hyppyä nyt kun lentofobia on nyt selätetty?

  VastaaPoista

 5. Nääh. Ei siinä olisi mitään hauskaa mulle. En oikein yleensäkään ymmärrä mitään extremeilyä.

  VastaaPoista

 6. Tuulihan on ilmiselvää liitovarjoilijatyyppiä :-) Älyttömän hieno fobian selätys kyllä. Itsellä kun vanhemmiten on tupannut syntymään lentolevottomuutta, niin on hyvä aina riemuita että jos joku muu hanskaa niin itsekin hanskaa. Helmikuussa pitäisi taas Pariisin, oi oispa junailu halpaa, oispa.

  VastaaPoista
 7. Olen mä kyllä toivonut nopeita junayhteyksiä Pohjois-Eurooppaan, ihan ilmastopoliittisista syistä. Vähänkö olisi siistiä, jos jollain tgv:llä pääsisi vaikkapa Amsterdamista Tukholmaan. Välimatka on vain vähän päälle 1000 kilsaa, äkkiähän siinä tgv hurauttaisi..  Oli nimittäin aika siistiä vrooomata muutamassa tunnissa junalla Marseillesta kotiin Delftiin.  Hinta on kyllä kieltämättä kanssa ongelma, nopeat junat tuppaa olemaan sikahintaisia. Onneksi tarjouksiakin on.

  VastaaPoista