27.5.08

All work and no playViikonloppu tuli tehtyä duunia aamusta yöhön melkein tauotta. Lukuaineiden arvostelut olivat tänään. Pelkkää kehua sieltä tuli, mutta en minä nyt lukuaineista muuta olettanutkaan. Esseenkirjoitus ja tenttiminen kun ovat näillä opiskeluvuosilla jo hallussa... Siitä olin ihan erikseen ilahtunut, että koordinaaddori sanoi että hänen käsityksensä mukaan lukukauteni on mennyt suorastaan erinomaisesti.

Huomenna sitten edessä todnäk ihan toisensävyistä arviota. Edessä kuvaamataito (yleensä saan haukkuja) ja fototekniikka (koskaan ei voi tietää). Keskiviikkona julistesetien loppujury ja sitten odotellaankin vain 5.6. päättöarviota.

Tulostin tänään 150 cm x 110 cm printin. Fototekniikan ope kun sanoi yhdestä tehtävästä, että sen voisit printata isompana kuin A4. No nyt on sit iso. Oli siinä kyllä muutakin, se yksi tehtävä (jossa kolme kuvaa) on 150 cm x 50 cm. Suunnilleen itseni mittainen omakuvasarja siis. Vähän narsistista?

Saisipa nyt vain paiskittua nämä päivät loppuun. Torstaina nukun pitkään ja illalla tuleekin H viikonloppulomailemaan kotona. Kyllä tämä tästä. Rimiskin alkoi taas uusintana telkkarista. Isoja ja pieniä positiivisia asioita.

Jostain kuuluu taas teknonjumputusta yhdeltä yöllä. Yleistyneet nämä alueen opiskelijapaikkojen bileet. Ei hyvä. Menee taas korvatulppien kanssa nukkumiseksi, ja siinä on se vika, että tinnitus taas kuuluu eri lujaa tulppien kera. Meh.


5 kommenttia:

 1. Suuri on kaunista!

  Missä tulostit, jouduitko pulittamaan paljon? Meinaan että jos vaikka tapetois olohuoneen omilla kuvilla....;-)  Ai tekno jyrää edelleen Hottantissa? Ja miksei jyräis.

  johan ne lapsesta pitäen treenaa liian lujaa kuuntelemista...

  VastaaPoista
 2. Koulussa tulostin, koulun hinnoilla. :-)


  VastaaPoista

 3. Mut hei, yks yhteen -koon omakuvastahan vois askarrella pahvi-Tuulin! :)

  VastaaPoista
 4. Hmm, Pahvi-Tuuli pelottelemaan HYn spostisääntöjä rikkovia tyyppejä? >;-)

  VastaaPoista

 5. Mä olen tosiaan aika pelottava...

  VastaaPoista