24.5.08

Toimintoja yhdistetään, toimintaa tehostetaan


Tällä kertaa ei Sampo-pankki vaan internet-palveluntarjoajamme Casema. Alun suunnattomista kytkentähankaluuksista huolimatta Casema on loppujenlopuksi toiminut ihan hyvin ja vähäkatkoisesti. Vaan nyt se on yhdistetty pariin muuhun lafkaan ja ongelmat ovat alkaneet. Pätkii, pätkii, hidastelee ja pätkii. Netti katoilee tuntikausiksi kerrallaan. Maksullisessa palvelunumerossa raikaa jonotusääni. Kotiin tuli kirje, jossa sanottiin, että vaikka oletamme, että ongelmia yhdistymisestä ei tule, tiedämme jo etukäteen, että te, rakkaat asiakkaat, suhtaudutte mahdollisiin epätodennäköisiin ongelmiin kärsivällisesti ja ymmärtäväisesti.

No emmekä suhtaudu. Toimiva netti takas ja niinku olis jo.

Blogilista taas alkaa palautua käyttökelpoiseksi. Epäilyttävä käyttäjäsoppari on viilattu vähän vähemmän epäilyttäväksi (vaikken minä siitä silti pidä) ja käyttöliittymä alkaa muistuttaa sitä vanhaa. Nyt kun saisi vielä kaikki listalta kadonneet takaisin sinne. Minä kun en juuri nyt ehdi kautta jaksa opetella uusia temppuja ja alkaa käyttää jotain muuta tapaa uppoutua polkkeihin.1 kommentti:


  1. Älä ihmettele vaikkei ihan kaikki listan lukijat palautuisikaan, huomasin nimittäin että sulla on vihdoin RSS-syöte saatavilla (jostais syystä en löytänyt sitä aiemmin) ja laitoin tämän google readeriin - nyt on blogilistan suosikeissa enää ne kaksi blogia joilla ei oo syötettä.. Eikä polkkaasi tarvita uusia konsteja, lokiasi on hyvä lukea tällaisenaan!

    VastaaPoista