23.5.08

Mä en jaksa


Ilmoitan vaan, että mä en ny jaksa. Sama juliste (joka on vienyt jo varsin ison kaksinumeroisen luvun työtunteja) joka oli keskiviikkona fantastinen ja selkeä ja hyvä oli tänään täysin samojen setien mielestä lukukelvoton ja epämääräinen. En siis ollut muuttanut mitään, mutta näemmä se jotenkin onnistui keskenään huonontumaan tuossa. Takaisin julistesorvin ääreen, mutta ei tasan tänään, koska mä en nyt vaan jaksa.

Tympii.

Koetan nostaa mielialaa ajattelemalla, että neljän viikon päästä on juhannusaatto. Neljän viikon päästä istun laiturilla pesemässä uusia perunoita järvivedessä. Tai varmaan itse asiassa tähän aikaan olen jo saunassa kavereiden kanssa. On kesäilta ja edessä valoisa kesäyö ja vieressä järvi ja metsä ja toisella puolella järveä näkyy kohta kokko. Ilma tuoksuu kesältä ja nuotiolta ja saunalta ja puhtaalta. Ympäriltä kuuluu ystävien puhetta ja naurua. Lokinpoikaset asuvat ehkä taas saunan katolla ja se hirmuinen hauki laiturin alla.

Ihan kohta. Enää neljä viikkoa.11 kommenttia:

 1. Dilemma: riittaisiko kaksi pakettia kabanossia? Paketista voisi ottaa yhden jolla huijata tuota hirmuista haukea uimaretken aikana.

  VastaaPoista

 2. Mukavan tunnelmallinen juhannushehkutus, mutta lisätään siihen kaatosade, ryytävä kylmyys, hyttyset ja vastarannalla stereoita huudattava päihtynyt joukkio:D

  VastaaPoista
 3. Henri: etkö sä silloin yksi juhannus syönyt 7 wilhelmiä tai kabanossia putkeen..? Ei silleen, että suosittelisin toistamaan kokeen.  Harri: sade ja hyttyset kuuluvat asiaan eivätkä haittaa yhtään! Saati sitten jotkut etäiset juhlijat. Kylmyyttä vastaan kamppaillaan tulella ja villasukilla. Ja muistan mä aurinkoisia ja lämpimiäkin juhannuksia...

  VastaaPoista
 4. Toivotaan, että tästä tulisi aurinkoinen ja lämmin.  Tuo enää neljä viikkoa on positiivista ajattelua! Mulla ei ole enää kuin kolme päivää ja olen ihan romuna:( Törmäsin sitä paitsi ensimmäistä kertaa eläissäni ns. valkean paperin kammoon. Ei tarvitsisi tuhertaa kuin väh. viiden sivun essee, mutta en keksi (tai edes halua keksiä enää yhtään) mitään. No joo, ruikutus pois, itsehän minä tuonne olen itseni sullonut;) Tsempataan oikein porukalla (mutta ei tänään)!

  VastaaPoista
 5. Jos mä nyt arvaan, ettei niille sedille voi suoraan sanoa "SINÄ ITSE sanoit x päivää sitten että diudiudau, joten mithvith nyt?" Se on meinaan aika hälyttävää, jos aikuiset ihmiset vaihtaa mielipidettään laidasta toiseen päivittäin muistamatta mitä mieltä on ennen olleet, oikeasti sellaista taidetaan sanoa sosio- ellei peräti psykopatiaksi.

  VastaaPoista

 6. Neljä viikkoa on lyhyt aika, olet ihan pian siellä saunassa, jaksuilua! Menihän sediltäkin näkö kahdessa päivässä.....

  VastaaPoista

 7. Kyllähän mä sanoin. Ne katsoivat pää kallellaan ja jatkoivat noteeraamatta. Mun mielestä kanssa on vähän ikävä oire, jos nelikymppisillä taiteilijaukoilla jo unohtuu kahdessa päivässä omat mielipiteet... mutta me ollaan törmätty tuossa koulussa tuollaiseen niin monta kertaa, että kohta alan epäillä salaliittoa tai strategiaa. Jos nykyiseen opetussuunnitelmaan kuuluu oppilaiden täydellinen hämmentäminen?

  VastaaPoista
 8. Noh noh nuoriso! Nelikymppinen ei ole ukko vaan mies parhaassa iässään;)  t, Harri S 42v.  PS. Nyt mä en kiusaa ja viisastele enää...

  VastaaPoista
 9. Höh, ei ukko sitä ikää tarkoita.. Nämä vaan on sellainen ukkokerho, kolme harmaata harmaisiin pukeutuvaa miekkosta rivissä. Sitä just ihmettelin että ei siinä iässä vielä pitäisi muisti mennä. :-D  terveisin "nuoriso" 31 vee

  VastaaPoista

 10. Neljä viikkoa menee ohi ihan yhdessä hujauksessa! Tai multa ainakin on mennyt koko tää kevät. Tylsiä tollaset arvostelijasedät, ne ei selkeästi oikein itsekään tiedä mitä haluavat. Onneksi pääset pian lomailemaan!

  VastaaPoista

 11. On kyllä totta että tämä kevät on mennyt ihan hirveää vauhtia ohi. Onneksi on kesä ja kohta loma! Varsinaisestihan tässä ei koulun takia stressata enää kuin tasan 12 päivää. 5.6. on kollektiiviarvostelu ja se sitten tästä vuodesta.

  VastaaPoista