5.5.08

Say what?


Eläinkaupan myyjätär huomatessaan ulkomaalaisuutemme: "Oh, do you want to do me in English?"

O_o

Kaupat tuli kuitenkin vain isommasta muoviterraariosta. Savun uusi kämppä on 70 x 45 x 31. Alunperin tarkoitettu marsuille eikä kääpiöhamstereille, joten piti tukkia muutama potentiaalinen pakoreitti.

Pyhien aikana on nähty:
 • imettävä jääkarhu
 • läheistä kanssakäymistä harrastavat peruskarhut
 • nainen, joka ulkoilutti possua
 • massiiviset opiskelijabileet paikassa, joka oli pahempi kuin mikään kokemani HOAS:n megasolu
 • hellemekkoisia ja kaulaliinaisia ihmisiä samaan aikaan samalla torilla - kaikki eivät aina havaitse kesän saapumista
 • Saksa - Suomi -matsi
Huomenna jatkuu vielä loma, koska on vapautuksen päivä. Tänään taisi olla kaatuneiden muistopäivä. Tai loma ja loma, H on vääntänyt ekaa uuden paikan esitelmäänsä ja minä nysvännyt kuvia ja luonnoksia.

6 kommenttia:

 1. täti oo5/5/08 09:03


  huokaus. juuri tähän aikaan viime vuonna olin teillä kyläilemässä. se lippu poikittain oude janin tornissa vaikutti kyllä aika vallankumoukselliselta...

  VastaaPoista
 2. Sitä just muistelin kanssa. Onpa mennyt vuosi äkkiä. Lauantaina alkoi taas se antiikkikirppiskin, joten nyt on ihan kesä jo.  Ja 11 päivän päästä tulevat sitten Eno ja Kati kylään!

  VastaaPoista
 3. täti oo5/5/08 14:21


  piti sun vielä muistuttaa antiikkikirppiksestäkin. vielä syvempi huokaus....

  VastaaPoista

 4. Possulla kaulapanta ja hihna???

  VastaaPoista

 5. Ei kun vielä kummempaa: possu kulki vierellä ilman hihnaa (kuten koiratkin täällä yleensä). Sitten kun se jäi vähän jälkeen, ulkoiluttaja komensi vierelle ja possu kipitti saparo heiluen kulkemaan nätisti vierellä.

  VastaaPoista

 6. Kaulaliinat ja hellemekot samalla torilla... olen itsekin ihmetellyt, miten ihmiset kokevat sään niin eritavalla. Olen kyllä itse kauhea vilustelija, aina palelee ja saunaan pitää päästä joka päivä, kun sulho taas valittaa aina kuumuutta ja nukkuu hyvin vähissä vaatteissa. Silti olin vapun aikaan t-paita-/polvihousutunnelmissa ja ihmettelin talvitakeissa hikoilevia tyyppejä :P

  VastaaPoista