1.5.08

Nysv


Virittelen yhteyksiä, syystä että H lähtee maanantaina pariksi kuukaudeksi vierailuproffailemaan ja puhelinlasku olisi melkoinen, jos kaikki yhteydenpito toimisi gesmitse. Eikä sitä pelkästään irkatakaan jaksa. Nyt on sitten Skype H:n läppärissä plus puhelimessa (Nokia N95:ssä toimii Fring, jolla voi skypettää wifin löytyessä). Skype 1.3 ei muuten tässä läppärin Fedorassa toiminut oikein - joka toisella kerralla mikrofoni ei skulannut - mutta 2.0 näyttää olevan parempi.

Vielä pitää skypeyttää oma läppäri (kunhan se saapuu valmistajalta) ja ihmetellä, josko Ruotsissa olisi jotain mokkulan kaltaisia ömpäkkeitä - H:n väliaikaiskämpässä ei ole nettiliittymää. Vaikka kaipa tuo istuu duunissa kaikki illat kuitenkin, joten voinee olla yhteyksissä sieltä. Suomessa näyttää olevan kaikkea kivaa, mokkuloita ja kirjastosta maksutta lainattavia kaapelimodeemiliittymiä...

2 kommenttia:

  1. Aikasmoinen säätäminen..    Anskun ja Alissan kerhokuvat lähti Delftiin. Toivottavasti Hollannin posti ei runttaa niitä pahasti. Tosin viime aikaiset Itellan mokailut tietäen en menisi ihan takuuseen täällä Suomenkaan päässä.

    VastaaPoista
  2. Kivaa, kuvia tulossa. Ei meidän posti yleensä ole pahemmin runnonut. Joskus on kastellut postit tosin.    Blah. Uusi läppäri/pöytäkoneenkorvaaja lähtee Kiinasta 8.5. ja on meillä arviolta 19.5. Kylläpä sitä saa odotella. Pitäis ostaa kaupasta eikä tilata netitse, tai jotain.

    VastaaPoista