18.5.08

Yhtä juhlaa ja sit paluu arkeen


Eno Jii ja Kati olivat kylässä, voi että oli hauskaa. Paitsi että satoi, mutta eipä tuo kovasti haitannut. Pälätettiin tuntikausia ja ihmeteltiin Delftiä. Täytyy vain taas sanoa, että on mulla mahdottoman mukava suku.

Nyt on sitten paluu arkeen edessä - yksi viikko kovaa työtä ennen individuele beoordelingeja ja pari viikkoa ennen collectieve beoordelingia. Mitenköhän tästä taas selvitään. Pitäisi yrittää olla stressaamatta. Yöunien poismurehtiminen kun ei auta.

Pitää vain ajatella, että kaksi ja puoli viikkoa kovaa työtä ja sitten kesä.4 kommenttia:

 1. onko eno jiin (meinasin kirjoittaa eno juun...) ja katin vierailusta kuvia?  koita vielä vähän jaksaa, ei ole paljoa jäljellä. koska tulet suomeen?

  VastaaPoista
 2. No niillä ittellään kyllä, mä pidin vapaaviikonlopun fotauksesta. :-)  Yritetään tänään hankkia lennot, todnäk 19.6. - 1.7. Suomessa ja sit taas elokuussa.

  VastaaPoista
 3. ok, pitää hätistellä niitä sitten.  kivaa, kesäkuuhun ei ole pitkälti aikaa. sitten nähdään!

  VastaaPoista

 4. Ääh! Ei kauheasti tarvitsisi enää rutistaa. Ensi maanantaina olisi viimeisen esseen palautus ja viimeinen tentti ennen kesätaukoa. Vaan kun ei jaksaisi keskittyä enää ensinkään:( Essee piti aloittaa toissapäivänä, sitten piti aloittaa eilen, sitten ajattelin aloittaa tänään ja tänään ajattelin, että jos sitten huomenna. Voi tuska ja ahdistus sentään, tylsää!

  VastaaPoista