15.5.08

JatkoajallaKyllä joskus sentään kannattaa valvoa jääkiekon takia, voi hyvänen aika sentään.


9 kommenttia:


 1. No ei varsinaisesti tarvinnut valvoa kun naapurista kuului AIJAIJAIJAI tai ÖÖÖÖÖÖÖ aina tilanteen mukaan!

  VastaaPoista
 2. Onneksi ei asuta enää kerrostalossa niin sai nukkua yön rauhassa. Joo... "Suomella oli vain yksi huonosti pelattu minuutti" Jep ja pam pam tasan kaksi. Mutta joo ihan hyvä muuten. Seuraavaksi otetaankin sitten Karjala takaisin!

  VastaaPoista

 3. Onkohan minut bannattu kommentoimaan itsekseni kun kommentteja on mittarissa kaksi (tai tämän jälkeen tietysti vähintään kolme), mutta näen vain omani? No enivei, puolen tunnin kuluttua pitää kirmata lentoasemalle:) Pitää käydä Jyväskylässä vain ja ainoastaan siksi, että en ole aiemmin ollut ATR-42:n kyydissä. Ropelikone, kivaa!

  VastaaPoista
 4. No pöh! Ei sitten mitään. Sieltähän Petrin "kadonnut" viesti sitten ilmaantuikin.

  VastaaPoista
 5. No mulla meni viisi iterointia ennen kuin sain tuon pienen polkkauksenkaan näkyviin.. blogilistan lisäksi vuodatus on taas enempivähempi särki.  Hauskaa potkurointia!

  VastaaPoista

 6. Kannatti, kannatti valvoa web-kameran ääressä ja kuunnella Mertarannan suoraa huutoa... niitä harvinaisia tosikotimaisia hetkiä.

  VastaaPoista
 7. Jotenkin se Mertaranta kuuluu asiaan. Edellisen Suomi-USA:n olin katsomassa mukavassa suomalaisamerikkalaisessa seurassa (kiitos vain kovasti, Pilvi ja Kimmo), joten selostus oli valittu englanninkieliseksi. Se selostaja kuulosti ihan aneemiselta Antsaan verrattuna. Puheli hitaasti ja harvakseltaan, eikä ääni kohonnut edes jännittävissä tilanteissa. Saati että sieltä olisi irronnut sellaista antsamaista "ja nyt on sitten heti vaaaaaaaaaaarallinen tilanne siellä maalinkulmalla, oijoijoijoi voivoivoivoi kun siellä nyt vaaaaaaaaarallisesti pääsee USA:n hyökkääjä...." jne jännäyksennostatusta.

  VastaaPoista
 8. "Hauskaa potkurointia!"  Kiitos! Nyt on taas ropeleita pyöritelty ja vimma ei kun kasvaa:( Mihinkähän sitä sitten lennähtäisi? Muutenkin tunnelma on kohdillaan koska eilen palautin esseen ja suoritin tentin A-osan. Puolentoista viikon päästä olisi sitten edessä sama savotta:( Vaan eipä tuo mittään, kirjoitan vain jotain niin eiköhän se siitä.

  VastaaPoista

 9. Ha- ha hyvin matkittu! Ranskalaisessa versiossa pari selostajaa keskustelee keskenään ihan muista asioista ja kun pelaajat rupeaa huitomaan voitonmerkkiä niin havahtuvat, ahas, tekiköhän joku siellä maalinkin...( no ainakin vähän siihen tyyliin... krooh. )

  VastaaPoista