13.5.08

Sääjumalat eivät suosiTietää, että on vieraita tulossa, kun sääennuste näyttää sadetta ja 10 asteen lämpötilanpudotusta. Että sori vaan, tämä taika toimii yhä. Muuten on helteistä ja aurinkoista mutta suomivieraiden saapuessa sataa vinoon. Ehkä tällä kertaa ei kuitenkaan tule rakeita ja räntää kuten edellisten vieraillessa.

No, pidetään peukkuja, jos se vielä muuttuisi... Tänään taitaa olla vielä helle.


5 kommenttia:

 1. Mitenkään tähän aiheeseen liittymättä. TU Delftillä näyttää olevan aika hurja tulipalo.  Grote brand bij TU Delft


  VastaaPoista
 2. Jep, aika pahalta nayttaa kuvassa, mutta kukaan ei ilmeisesti loukkaantunut. Tyontekijat saivat mailia asiasta etta "This morning presumably due to a short circuit caused by a faulty water pipe a fire started at the faculty of Architecture. As far as we know at the moment nobody was hurt. The entire building has been evacuated. At 12.15 the fire was still not yet under control."

  VastaaPoista
 3. Kuinkas sattuikaan... Meillä oli sähkömuuntajapalo työpaikalla. Aiheuttajana väärään paikkaan itsensä teloittanut pulu :)  +8 ja yöksi on luvattu pakkasta! Istuttamattomat hallanarat kasvit ja kukat suojaan

  VastaaPoista
 4. Kuulemma nyt se mahdollisesti romahtaa koko rakennus. Tulipalo ei vieläkään ole hallinnassa. Nyt huhutaan myös, että palo olisikin alkanut kahvinkeittimen piuhasta (!)  Pienhiukkaset aivastuttavat.

  VastaaPoista
 5. Viime vuoden kesälomalennoilla oli 7 tunnin vaihto Amsterdamissa ja lähdimme tietenkin junalla kaapuntiin...jossa satoi niin helkatisti siihen asti että päästiin taas junaan ja kentälle. Muutama kuiva kuva, loput märkiä mutta oltiin Amsterdamissa.

  VastaaPoista