7.4.08

Huippu homma


Lankomies Porista linkkasi (privaatissa) blogissaan aivan helkatan osuvaan huippuyliopistokirjoitukseen. Pistänpä linkin tänne talteen ja esille.

5 kommenttia:

 1. Joo ja nyt täälläkin yksikössä puhutaan taas, että minkähän laitoksen alle tätäkin kioskia olla ajamassa ties minkä "tehokkuusajattelun" perusteella... OP:n viime aikaiset raportit ja muut pumaskat ovat olleet aika pöyristyttävää luettavaa.

  VastaaPoista
 2. Mä en niinq enää edes jaksasi. Huoh, huoh, huoh.  Ihan sama. Säätäkää, pojat. Mitä tahansa tässä nyt tehdäänkin, kaikki se on taas mennyttä kauraa viimeistään kymmenessä vuodessa. Jokaisen kun pitää saada oma hieno muistomerkkinsä rakenteisiin. Tää on nyt tää Sotamaan näpinjälki maailmanhistoriaan. Like, WADEVÖ.

  VastaaPoista
 3. täti oo8/4/08 14:28

  kommentti ei kyllä nyt liity huippuyliopistoon mitenkään, mutta 'machinist'-kuva on kyllä huippu... eli sinnepäin...

  VastaaPoista

 4. Joo. Ehkä pahinta on se, että hallinnon koko suhteessa muuhun toimintaan kasvaa taas. Lopputulos on se, että asiat toimivat entistäkin kankeammin.

  VastaaPoista

 5. Ja sitten vaan evaluoidaan, väännetään raporttia ja saadaan kaikki näyttämään hienolta paperilla. Tää koko juttu on ollut arvattavissa siitä hetkestä lähtien kun alettiin puhua yliopistovirkojen vähentämisestä ja hallinnon supistamisesta. No näköjään eräät tahot ovat taas tehneet itsensä kovin kovin tärkeiksi ja näin turvanneet taustansa. Kiva kiva.

  VastaaPoista