29.4.08

Nykyajan nuorisoTässä oli äsken kirjoitus ja video Jeugd van Tegenwoordigista eli Nykyajan nuorisosta, joka soittaa illalla kuningattarenpäivän aaton kemuissa Haagissa. Lisäksi tässä luki Too Much Information -tyylistä juttua korvavaikusta ja jotain muutakin. Mutta sitten painoin Tallenna ja vuodatus söi koko kommentin.Vuodatus on nykyään sekä hidas että hankala. Saan spämmiä vanhoihin kirjoituksiin, ja kun poistan niitä, menee operaatiossa keskimäärin 20 sekkaa per kommentti. Sepä vasta onkin mukavaa, kun niitä on kertynyt kymmeniä. Muutkin operaatiot sujuvat verkkaisesti.Lisäksi YouTube -videoita ei voi embedata muuta kuin hankalasti. Pitää ottaa selaimesta juuri tietyllä hetkellä Javascript pois päältä ja sitten laittaa se takaisin, ja jos menee pieleen, katoaa koko kirjoitus, kuten äsken.Blogi harkitsee muuttoa, mutta kun haluaisin kaikki vanhat kirjoitukset (ja kommentit, ja lukijat!) mukaan.


8 kommenttia:


 1. No yks tapahan on jättää tää henkiin ja panna vikaan kommenttiin linkki uuteen blogiin.. ja sit vain hiljaksiin ajan kanssa siirrellä vanhoja kirjoituksia. Blogilistallahan voi vain siirtää linkin osoittamaan muualle.

  VastaaPoista
 2. Mä vain olen jotenkin niin turhantarkka että haluaisin kaiken kerralla vaan humps uuteen paikkaan. Mutta pitää nyt tutustua niiden vaihtoehtoisten blogipalveluiden ominaisuuksiinkin ensin. Wordpress ehkä tällä hetkellä kiinnostaa eniten.  Sitä voisi tietysti myös väsätä oman domainin alle plokin.

  VastaaPoista
 3. No en tiedä... Hidastunut tää on kyllä joo, toisaalta Wordpress on kanssa tehnyt hiljattain tällaisen "veret seisauttavan" uudistuksen, jonka jälkeen sekään alusta ei toimi ihan niin kuin aikaisemmin. Suo siellä vetelä täällä. Mielestäni vuodatus on toiminut omalla kohdallani ihan ok, vaikka noita joitain teknisiä murheita on ollut. Ja ilmainen tää on ja kotimainen. Toisaalta oma privaattiblogini ei ole teknisesti järin monimutkainen, joten noihin mainitsemiisi juttuihin en osaa sanoa kuin että voisiko palautetta laittaa itse Mr. Vuodatukselle (jonka ilmeisesti tunnet jos en väärin muista)  Hiphei... Yyterissä oli tänään +20 ja luonto elää :)

  VastaaPoista
 4. blogspot on myös nykinyt riittävästi parin viime viikon aikana ja nyt se on syönyt jo pari kertaa saman reseptin. Feedissä se ainakin vilahti.  Ynh. Taidan viettää säädyllisen vapun ja siirtää ruokablogini omaan domainiini - silloin voi ainakin syyttää vain itseään.

  VastaaPoista
 5. _o/ <- vilkutus Arskalle! Mitä kuuluu?  Mä mietin tuota omaan domainiin siirtoa vielä. Todnäk kaikki muutokset menevät kesään - en salli itseni aloittaa näpräystä, kun on niin paljon koulujuttuja tekeillä - joten onhan tässä aikaa harkita.  Yyterissä 20? Täällä 11 ja sataa. :-/

  VastaaPoista
 6. Katos, toi söi mun kommentista kokonaista 95%. Eli tarkoitus oli vilkuttaa Arskalle ja kysyä mitä kuuluu ja sitten jatkoin vaikka mitä.  Eli että kesällä vasta mahdolliset muutokset, on tässä aikaa harkita - nyt ei ehdi näprätä.  Ja että Yyterissä 20? Täällä 11 ja sataa.  Ja muutakin, mutta se ny sit jäi.

  VastaaPoista
 7. Olen ollut kyllä tyytyväinen omaan domainiin. Toimii loistavasti ja käyttökatkoksia tosi harvoin.  Täältä vuokrasin web-hotellini.  Domain minulla oli jo aikaisemmin, mutta bloggasin silti vuodatukseen. Vuodatukseen kuitenkin kyllästyin sen hitauden ja epävarmuuden suhteen, ja ilmeisesti se on huonommaksi mennyt. Oma WordPress-blogi oli jokseenkin yksinkertaista pystyttää omalle domainille.

  VastaaPoista

 8. Mulla olisi jo webihotelli ja domaini valmiina, ja siellä webihotellissa tarpeeksi tilaa... Pitää alkaa tutkailla asiaa.

  VastaaPoista