2.4.08

Ostimmepa vuohenÄlkää peljästykö, ei se tule meille asumaan. (Valitettavasti.)

Haasteen heitti eteenpäin JohannesKnektman. Ideana on ostaa vuohi, kun blogilaskuri ylittää sopivan kymmentuhatluvun. Alkuperäinen haaste on Pasi Ilmari Jääskeläisen Jäniksenselkäläisen kirjallisuuden seurassa ja kuuluu näin:

"Esitän siis tässä ensimmäisen haasteen: Lupaan ostaa vuohen heti, kun tämän uuden blogini laskuri (tuossa vasemmalla, BLOG STATS) raksahtaa lukemaan 30 000. (Nyt, kolmen viikon kuluttua blogin muutosta tälle alustalle, se on 6725.) Haastan mukaan samoin ehdoin (laskurirajat kunkin oman harkinnan mukaan) muutkin blogittajat, jotka lämpenevät vuohiasialle! Ilmoittautumiset tietysti omiin blogeihin ja kommentteihin tuohon alle! Mitä useampi ilmoittautuu, sitä enemmän vuohia lähtee matkaan ja sitä nopeammin kävijämäärät saadaan ristiinlinkittämällä täyteen!"

Oma laskurini ylitti näemmä jo aikaa sitten 70 000. En tullut sitä silloin huomanneeksi, mutta nyt sen kunniaksi on siis hankittu vuohi.Minäkin haastan vuohiostoksille kynnelle kykenevät.


6 kommenttia:

 1. Huh huh! Tänään oli valtio-opin tentti ja täytyy kyllä sanoa, että on varsin kamalaa kirjoittaa sivutolkulla aiheesta, josta ei tiedä mitään:( En ole vieläkään saanut edes blogia aikaiseksi, mutta ostin mutsille ja faijalle viime jouluna (hassua kyllä juuri nimenomaan) vuohilahjoituksen lahjaksi, joten osallistu(i)n sitten "ulkojäsenenä";)

  VastaaPoista

 2. Mietinkin just että mitäs sinulle kuuluu, kun ei ole mitään vähään aikaan kuulunut. Oli sit vaikeat tenttikysymykset?

  VastaaPoista
 3. Juu, eipä tässä kurjuutta kummempaa. Olen kyllä käynyt kurkkimassa, mutta kun olet ollut kipeänä jne. niin ajattelin, että et jaksa lueskella kaiken maailman puutaheinää.  Hampurissakin tuli käytyä. Lentskarissa onnistuin sullomaan itseni ohjaamoon asti vaikka se nykyään onkin muka kiellettyä, mutta kun tarpeeksi jankutin niin antautuivat. Hampurin vanha kaupunki olisi hieno mesta vaan kun tuuli ja satoi aamusta iltaan ja muutenkin oli kylmä niin tunnelma vähän lässähti.  Ei tuo tentti nyt sinänsä kait mikään kauhean vaikea ollut. Ainakaan niille, joilla on kykyä edes jonkinlaiseen valtio-opilliseen ajatteluun. Muuten ihan perussetti, kolme kysymystä ja aikaa kolme tuntia. Mulla vain on edelleenkin vähän sitä ongelmaa, että en vieläkään oikein tiedä, että mitä me oikein opiskelemme:( Jotenkin tuntuu, että koko ajan vain rupatellaan niitä näitä tyystin päämäärättä:( Ei vaan taida olla ihan mun juttu, mutta pitää nyt vetää homma kunnialla läpi vaikka sitten arvosanoista tinkien:)

  VastaaPoista
 4. "ajattelin, että et jaksa lueskella kaiken maailman puutaheinää."  Pah, puu&heinä on suosikkituontituotteeni. :-p  Mikä kone se oli, jonka ohjaamossa vierailit? Mä en ole lennon aikana ollut kuin DC9:n kopissa, ja siitäkin on vuosikausia.  Täälläkin tosiaan tuulee ja sataa aamusta iltaan, yhä. Alkaa käydä hermoille. Sääkartan mukaan Atlantille on taas jämähtänyt joku korkeapaine, joka pitää meidän päällämme sitten kai matalapaineen. Tms.  Täälläkin vähän opiskelumotivaatio hukassa, mutta paree puurtaa vain. Kesä ja loma siintävät jossain kaukaisuudessa.

  VastaaPoista
 5. "Pah, puu&heinä on suosikkituontituotteeni. :-p"  Ja varmaan myös Savun!  Tämä oli nyt se E190, jonka kyytiin sinullakin oli vaara joutua:) Mukava verme kylläkin...Tuosta DC9:n ohjaamovierailusta olisivat nykyään kaikki ilmailufanaatikot kateellisia!!!  Olen muuten edelleen yhtä huono lentokonekuvaaja kuin ennenkin. Kaikki kuvat tuppaavat jäämään "pehmeiksi". Tekisi mieli syyttää vermeitä vaan taitaa vikaa olla enemmälti kuvaajassa:( Sitten kun muutatte takaisin Suomeen niin voitkin varmaan lähteä kentän laidalle opastamaan, että miten sitä kameraa oikein käytetään. Voit ottaa vaikka kaverin mukaan jos pelottaa hiiviskellä pusikoissa vieraan miehen kanssa:D  No, koeta rutistaa vaan. Olethan jo kuitenkin selvittänyt yhden inkvisition, suoriutunut siitä tökkivästä tytöstä, pienestä ranskalaisesta (Hercule Poirot?) ja saanut tärkeimmistä töistä kehujakin!

  VastaaPoista
 6. Pehmeiksi silleen että ovat epätarkkoja vai muuten..? Pistä sähköpostiin esimerkki, tzt at iki piste fi... utelias kun olen. EXIF-tiedot mukaan. :-)  (Ei toki tarvitse josset halua.)

  VastaaPoista