26.4.08

Mallit vähissäPitää heilua itse kameran edessä ja takana. (H kyllä auttoi.)

Me1


Me2

Homman nimi oli käyttää täytesalamaa päivänvalon lisänä. Jälkimmäisessä salama valaisee hienosti jo hieman palaneen nokkani. :-p

Erinäiset tädit saattavat tunnistaa tyylikkään retrokuosin...

Ai niin, kuosista tuli mieleen että ne HenkkaMaukan ns. marimekkovaatteet ovat ihan ka-ma-lia. Kehnoa tekoa ja rumia kuvioita.

Edit: Päätin haluta taas lisää väriä.

colour galore


7 kommenttia:

 1. Viimeinen värikäs on mun lemppari näistä. Muhkeet värit.  Ja joo, olin itsekin tosi pettynyt henkkamaukan marimekkoiluun. Tosi kökköjä ja kamalia ja rumia kankaita. Mut se kai olikin tarkoitus, että saatais niille paskemmillekin kuoseille jotain käyttöä ;)  Huomasin eilen Nyt-liitteestä, että sun ois pitänyt olla siellä Pariisissa tänä viikonloppuna.

  VastaaPoista
 2. Henkkamaukan ja Marimekon yhdistelmä on sen tason syntiä että olen tahallani ollut kiinnittämättä huomiota :-(  Kivoi kuvei, taas.

  VastaaPoista

 3. Hyvin heiluttu !!!

  VastaaPoista
 4. Alin aivan suosikkini.

  VastaaPoista
 5. retrokuosi tuntuikin tutulta, joskin on toisten tätien vaatteita, ei mun... alin kuva on myös mun mielestä upein. värit ja tunnelma hienot.  marimekko teki kyllä hallaa itselleen huonolla h&m-toteutuksella, nyt yhdistetään jatkossa huono laatu marimekkoon. olisi voinut toteuttaa paremminkin ja saada ihmiset kiinnostumaan ko brändistä.

  VastaaPoista
 6. Eikös tuo ole täti M:n mekko?  Alin kuva tuskin kelpaa mun fototekniikan opelle, liikaa fotoshoppausta.. :-p

  VastaaPoista

 7. no täti M:ää veikkaisin minäkin. Siis ei sun isotätejä, joista kaksi on M:ää myös.

  VastaaPoista