8.4.08

Paloauto


Uni ei tullut yöllä, kun piipaa-autot jytyyttivät jossain lähellä. Tässä vieressä oleva opiskelijatönö kärähti. Yksi niistä, joista kuuluu sitä teknometakkaa aina välillä. En silti viitsi ajatella että njääh kun yhdeksän tyyppiä kuulemma kärsi savuvaurioista. Kukaan ei onneksi menettänyt henkiriepuaan.

Koulussa oli tänään oikeasti hyödyllinen oppitunti. Portrettivalaistusta. Katsoimme kuuluisia portretteja, ja luokan nuoriso (eli ne muut) ei tunnistanut Churchillia eikä Stalinia. O tempora, o mores.

Kävimme eilen Rotterdamin Kunsthalissa tutustumassa kahden valokuvaajan näyttelyihin. Taidemuseo on maanantaisin kiinni, mutta meillä oli itse taiteilijoiden opastama erikoisvierailu. Marcel van der Vlugtin muotikuvat olivat toki hienoja, mutta minun piti katsoa muualle. En pidä kuvista, joissa ihmisillä on ruokaa naamalla. Cuny Janssenin töissä taas ei tuntunut olevan konseptia ollenkaan, saati mitään erikoisen mielenkiintoista. Onpa minusta tullut kriittinen.

Sunnuntai-iltana steppasimme uusien delftinsuomalaisten tanssimatolla. Mukavia ihmisiä. Seuraavaksi taitaa olla meidän vuoromme kutsua kylään, mikä tarkoittanee, että tämä asunto pitäisi joskus jopa siivota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti